≡ Menu

Употребявани компютри в офиса?! Защо не?

Собствениците на бизнес, които искат да оборудват офиса с качествени компютри, които не само да им вършат добра работа, но и да ги кара да изпитват удоволствие от използването им, могат да се доверят на фирмите – вносители на компютри на старо. Характерно за качествените лаптопи втора употреба е това, че захранванията им са изработени от филтриращи елементи от висок клас и с безкомпромисно качество. По този начин производителите на бизнес клас лаптопи и компютри постигат надеждността и стабилното функциониране на компютрите, дори и когато те са по-натоварени. Ясно е, че когато целта е да се снабдим с компютри за офиса, искаме най-добрата и надеждна техника, защото в много отношения ще разчитаме на безотказна работа.

Изискванията към компютрите в офиса са изцяло свързани с бързата работа, надеждно и стабилно функциониране, дори и в натоварен режим, и разбира се, възможно по-малко технически проблеми.

Точно тук вероятно възниква въпросът дали употребяваните компютри могат да покрият тези доста високи критерии?

Практиката показва, че често компютрите от икономичен клас не могат да се справят с натовареността и интензивната работа. За разлика от професионалните компютри, които дори и употребявани, работят достатъчно надеждно.

Предлаганите компютри втора ръка са използвани максимум две години и напълно запазени, така че могат да работят с пълен потенциал. Това обикновено са компютри от висок клас и от марки, които се асоциират с качество и дълготрайност, но се предлагат на прекалено високи цени за стандарта в България. За сметка на това, бизнесмените могат да купят такива употребявани компютри и да разчитат на безпроблемна и оптимално организирана работа в своя офис.

Не бива да игнорирате възможността за набавяне на техника втора употреба за вашия офис, защото по този начин пестите пари, сдобивате се с мощни компютри, работите с желание и удоволствие, без работата ви да бъде спирана или забавяна от старата и бавна техника, оптимизирате ежедневните дейности в офиса и щадите бюджета на фирмата.
Решението да се купят употребявани компютри за офиса трябва да е продиктувано от идеята да снабдите бизнеса си с маркова техника, чиито производители не пестят от качеството на своите продукти.

Покупката на употребявани компютри от бизнес клас напълно могат да покрият вашите изисквания към офис техниката и да се превърнат във вашата поредна добра инвестиция. Те притежават отлични технически характеристики и са изработени с материали, чието качество не е спестено, както често се случва с новите компютри от икономичен клас.

Предимствата на компютрите втора ръка са и в това, че те се внасят от учреждения като банки и бизнес зали, където не са били подложени на сериозна експлоатация и са напълно запазени, без дефекти или забележки.

На практика, вие получавате отлично работещ компютър от утвърдена марка, но на доста по-ниска цена.

Кой би изпуснал подобна изгодна оферта!?

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!