≡ Menu

Видове сребърни гривни: как да изберем правилната?

Бижутата отдавна са престанали да играят ролята само на декоративен предмет. В съвременния свят те са в състояние да разкажат много за собственика си, от позицията им в обществото и завършвайки с някакви лични качества. Жените често се украсяват, за да подчертаят своята нежност и женственост. Има много видове сребърни гривни, сред които винаги можете да изберете най-подходящата за себе си или любимата жена. Сребърни гривни Swan Pearls биха били подходящия избор за вас!

Гривните с верижки са много популярни, широко разпространени и се различават по тъкане. В допълнение, те се използват за украса не само на китките, но също така се носят с удоволствие на краката. Освен това верижните продукти могат с увереност да се нарекат един от видовете сребърни мъжки гривни.

В тези продукти бижутери-дизайнери широко използват въображението и уменията си, демонстрирайки огромен брой видове тъкане на сребърни гривни. Можете да изберете бижу за всеки вкус, както мъже, така и жени. Дебело, тънко, широко и тясно, класически тъкано и със специална форма на верижката. Продуктите с висулки са много популярни, а сребърни гривни Swan Pearls имат много от тях. Може да поръчате тях и други луксозни подаръци за жени от нашият магазин за подаръци и сувенири в София.

Видове сребърни гривни за жени

По правило женските бижута изглеждат по-елегантни и деликатни от мъжките. Те са направени от тънки връзки, а видовете тъкане в сребърни гривни за жени не са много плътни. Следователно такива продукти са леки и практически безтегловни. Вложените скъпоценни камъни, изумруди, рубини и други изглеждат много изгодни в тях. Изборът на такива бижута е много широк.

Видове сребърни гривни за мъже

Такива продукти се отличават преди всичко със своя статут. Като правило те имат впечатляващ тежък външен вид и, разбира се, тегло.

Как да изберем сребърна гривна?

На практика тази задача се свежда до гарантиране, че на първо място сред всички видове сребърни гривни изберете правилния размер за себе си. Ще бъде кофти да загубите бижуто си поради грешна дължина или, обратно, да почувствате, че то прищипва и стяга китката ви и едва ли ще ви хареса да го носите.

Съвременната бижутерийна индустрия предлага огромен брой видове сребърни гривни. Ето защо, още няколко препоръки относно избора на бижута за себе си или за подарък за жена няма да бъдат излишни:

Цветът на кожата има значение. Продуктите от лек метал или инкрустирани с камъни от светли нюанси изглеждат най -добре върху загорели ръце и глезени. Но бижутата от почернено сребро или специално състарените изглеждат по -добре на бледа кожа.

Големите и масивни продукти първоначално изглеждат самодостатъчни, не е необходимо да се допълват с нищо. Но по -грациозните малки неща могат да се комбинират помежду си или с други декорации.

Когато избирате бижу за ръката си, не забравяйте какво още ще носите и трябва да вземете предвид не само дрехите, но и аксесоарите, които го придружават. Може би сребърната гривна на ръката ви, няма да се съчетае добре с избраната дамска чанта или колие.

Понякога сребърната гривна може да не бъде ежедневен аксесоар, а допълнение към дрескода, което може да искате да отива на новата ви луксозна дамска раница или дреха.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!