≡ Menu

Как да изберем апартаменти ново строителство в София?

Имотите ново строителство добиват все по-голяма популярност в столицата. Търсенето на жилища в периферията на града също не е случайност. Все повече купувачи споделят, че искат спокойствие и удобства като гараж, денонощна охрана и чист въздух, които могат да се открият в затворените жилищни комплекси.

Как да изберем подходящ апартамент ново строителство в София? На какво трябва да обърнем внимание при търсенето?

На първо място е добре да кажем, че този тип имоти се търсят заради и заради ниските режийни разходи и възможността за лесно отдаване под наем. Все пак всеки предпочита нов и хубав блок, където и входът е поддържан и съседите са цивилизовани и възпитани хора, които не пестят средства за поддръжката на имота си.

Важни опорни точки при търсенето на апартаменти ново строителство в София са:

  • Качествено строителство

Здрави монолитни конструкции са предпочитани от купувачите на апартаменти ново строителство в столицата. Ясно е, че подобни имоти са по-устойчиви при земетресения. Освен това, важна е и шумоизолацията на апартамента. Имотният пазар се разраства, но това прави и купувачите все по-взискателни към това, което се предлага. Голяма част от тях са информирани детайлно относно качественото строителство и търся сгради, които предлагат такива решения.

  • Локацията

Тя е важна, но не е задължителна. Все повече хора избират за свои дом жилищна сграда, която предлага пространство и чист въздух, далеч от центъра на града и основните квартали.

  • Модерен тип сгради

Все повече строителни фирми залагат на иновативния подход, предлагайки сгради, които са с модерни инсталации, пречиствателна станция и дори осигуряват защити от мълнии и други природни бедствия.

  • Гараж/Паркинг

За съвременния човек, който е в движение ежедневно, е важно да има къде да остави колата си. Това е и причината при търсенето на апартаменти ново строителство в София да се избират имоти с включен гараж или парко място в цената. Така си спестяваме много главоболия, особено през зимата.

Ако и вие търсите имот ново строителство в София, който да отговаря на следните характеристики, запознайте се със сградите ни. Изключително иновативна, разположена в полите на Витоша, е мечтаният дом, където уютът и щастието няма да липсват. Запознайте се с детайлите на строителството и побързайте да се информирате за типовете свободни апартаменти в красивия комплекс с идеално място. Нашите апартаменти са уют, красота и стил.

Изберете вашият нов дом с бърз достъп до всяка точка в София.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!