≡ Menu

Уверете се, че имате този порт на новия си телевизор

Виждате ги по витрини, подредени добре в магазини, на улични плакати и билборди или банери на сайтовете, които посещавате. Впечатляват ви с внушителни диагонали, много пиксели и технологии, които обещават изображение, близко до реалността. Въпреки че това е основната причина потребителите да изберат да сменят телевизора си, спецификациите, намиращи се най-долу в страницата, често са доста по-важни.

Мислим, че задната част на телевизора е също толкова важна, колкото и предната. Удобствата, които ще намерите там, ще ви позволят да разширите възможностите на телевизора. Така че ако планирате да купите нов телевизор, има няколко важни неща, които да имате предвид.

Първият от тях: колкото повече опции, толкова по-добре. Дори ако не използвате всичките, ще дойде момент, в който ще купите аксесоар и ще се радвате, че можете да го свържете с телевизора. Тайната за приятното преживяване е проста – по-малко кабели и настройки, от които да побелее косата ви.

Много харесваме варианта, при който можем да използваме само едно дистанционно, за да контролираме както изображението, така и звука. За да се наслаждавате на тази функция, уверете се, че поне една HDMI връзка отговаря на стандарта 1.4. След това, купете HDMI кабел, който може да прехвърля необходимата информация между аудио системата и телевизора.

По този начин ще можете да забравите за дистанционното на аудио системата и да използвате само това на телевизора. Да не говорим, че портфейлът ви ще е благодарен, че сте спестили парите за закупуване на батерии. Не е спестяване, което ще ви донесе допълнителна годишна ваканция, но възможността да използвате едно дистанционно ще ви накара да търсите стандарта HDMI 1.4 при бъдещия ви телевизор.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!