≡ Menu

Какви сандали да изберем това лято?

Ако мислите, че вече е крайно време да си изберете подходящи сандали за лятото, вижте нашите идеи за красиви летни обувки и тръгвайте на шопинг.
Това лято ще бъде много цветно, много разнообразно и в никакъв случай скучно. Почитателите на модата знаят, че не бива да пропускат шанса да се обличат и обуват в стилни и запомнящи се дрехи и обувки, защото това ги изразява и откроява от тълпата.
Това може да бъде постигнато значително по-лесно, ако носите различни и бляскави сандали.

Свежите цветове и блясъка никога не са излишни, особено когато става дума за лято, слънце и море. Без значение дали избирате сандали за специален повод и трябва да се придържате към определен стил, или просто искате да зарадвате крачетата си с нови и забележителни летни обувки, смело можете да изберете сандали от естествена кожа в цвят пудра, златисто или сребристо.

Ежедневните модели се придържат към основното правило – удобството и комфорта, а по-официалните сандали могат да ви изненадат с елегантен дизайн и истински шик.

Тенденцията от миналото лято да се предлагат дамски сандали с платформа и грайфери се запазва, може би защото точно този модел обувки за лятото подхождат на жени от всякаква възраст и могат да бъдат носени както с къси панталонки, така и с рокля.

Друг актуален модел са сандалите с връзки, които нежно и сексапилно се увиват около глезена или част от прасеца. Този модел сандали е посветен на дамите с идеални крака, които искат да бъдат забелязани. Акцентирате на краката си, затова съчетайте сандалите с къса туника или рокля по тялото.

Друг хит на лятото са обувките тип „мюл”. Подобни на чехли, те са затворени в предната си част и отворени на петата. Стоят изключително стилно и се забелязват, защото излъчват класа и индивидуален стил. Когато са изработени от естествена кожа, те осигуряват пълен комфорт на краката ви, прилягат добре на стъпалото и в тях се чувствате като принцеса. Въпреки че този модел летни обувки не се съчетават лесно, те винаги правят впечатление и не могат да останат незабелязани.

Друг ефектен модел сандали, които не бива да подминавате, са напълно равните и ниски сандали. Те са не само удобни, но и много предпочитани от градските момичета. Можете да ги носите навсякъде и едно е сигурно – те никога няма да ви накарат да се чувствате изморени .

Работещите момичета предпочитат да се придържат към дрес кода на офиса и могат да изберат затворени обувки тип сандали, изработени изцяло от естествена кожа или естествен велур. Когато този тип сандали са в тъмни цветове и притежават стилен ток, те са напълно подходящи за вашето ежедневие, работни срещи и динамичен ден. Поради стабилната каишка и по-дебелия ток, те ще ви бъдат достатъчно удобни, така че няма да се уморите, дори и да ви се налага да бъдете в движение през целия ден.

Изберете сандали от магазин за български обувки, които ще ви донесат още по-голяма сигурност и удобство при ходене.
Ако решите да излезете на по чашка веднага след работа, този модел обувки няма да ви изневери, защото е достатъчно красив и актуален, както за носене през деня, така и за излизане вечер.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!