≡ Menu

Революцията на дамските бикини

Бикините за дами са притегателна сила за мъжете

Дамските бикини не са просто бельо. В тях е вложена голяма доза секси елемент, атрактивност и дразнещо сетивата загатване за прелестите, криещи се под тях. Всеки модел е създаден с мисъл за съкровена Евина красота, дори и при най-затвореният тип бикини. Онлайн магазин ни е поредното доказателство за неустоимата привлекателност на дамските бикини, които предлага, защото те винаги красят жената, независимо през коя година е родена тя.

Еволюцията на дамските бикини във времето

От кюлотите, стигащи под коляното, до прашките, съставени буквално от две връвчици понякога, модното развитие на дамските бикини върви в съответствие със сексуалната революция, еманципацията и други, катализиращи епохите промени в стила на живот, който дамите водят.

Известната шега, че формата на долното бельо за дами се променя така, че свидетелства за паралелното глобално затопляне, е истина. Допреди три-четири века долните гащи за жените са изглеждали досущ като днешните клинове. Вид революция, направила по-оскъдни по количество използван плат бикини, се е случила през 70-те години на 20-ти век. Стягащото бельо също бележи фурор поради своите свойства, „прибиращи корема и паласките“. Оттогава насам са създадени типовете дамски бикини, известни като секси боксерки, бразилки, прашки и други.

Модните тенденции

През 2020 г, се завърна високата талия както при поли и панталони, така и при дамските бикини.

Бикини

Тази дума се е превърнала в обща за долно дамско бельо, но всъщност гащичките, наречени „бикини“, оригинално представляват две триъгълни половини, съединени с ластик или връв при хълбоците.

Дамски боксерки

Предимно считани за зимно бельо, дамските боксерки могат да бъдат и отлична опция за времето на менструалния цикъл. В допълнение с дантела, която винаги придава чар, те ще помогнат на поддържане на вашето самочувствие в здравословни нива по време на кървенето, защото не е без значение дали ще се усещате като „бабичка с кюлоти“ или като секси мадама с красиви боксерки. Дамските бикини в магазин ни във всички случаи са привлекателни!

Бразилки – кои дамски бикини се наричат така?

Този тип дамски бикини са характерни с по-затворена предна част и по-изрязана задна до степен, до която да изпъкне прелестта на седалищните гънки. Подходящи са за стегнато дупе и ако сте прекалено слаба, такива бикини ще задържат погледа на мъжа върху красивата задница, и на заден план ще останат твърде слабите ви крака, например, или скромния бюст.

Прашки

При прашките изрязването на бикините отзад е максимално и визуално разкрива и двете половини на задните части. Предната част на прашките може да бъде повече или по-малко стеснена, в зависимост от конкретния модел.

Стягащо/оформящо дамско бельо

То представлява избавление от тлъстинките, така нежелани от дамите. Материята е стягаща и прибира навътре тъкмо най-изпъкналите части, съставени от мастна тъкан, като извежда на преден план женствения контур на пищната дама.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!