≡ Menu

Основните тенденции в детската мода 2019-2020 за момчета

Младите господа през 2019-2020 изглеждат като истински мъже. Смелият стил, който е актуален в колекциите за възрастни, се използва и в детското облекло. При избора на детски дрехи за момчета са фундаментални цветовете: сиво, синьо, нюанси на кафявото, черно, бяло и тъмно зелено. Заедно с тях на снимките от модни ревюта се появяват продукти в синкави, зеленикави, жълто-оранжеви и дори червеникави оттенъци.

В основата са ежедневния стил и спортното облекло. Дънки, суетшърти, панталонки, тениски, дълги ръкави, прави панталони – всичко изброено представляват основни елементи на момчешкия гардероб. Също така, дизайнерите имплементират в колекциите си детски класически панталони, ризи и жилетки. Основните тенденции в областта на модата за сезона включват: облекло във милитъри стил; деним; наслояване; необичайни щампи; ярки цветове; плетива. На върха на популярността е семейния стил. Обличането като татко е вероятно най-добрата опция за момче на всякаква възраст. Вярно е, че тогава главата на семейството трябва да се грижи за модния му образ.

Актуални по време на новия сезон са детските тениски в ярки цветове. Момчетата потенциално ще харесат моделите в червени, жълтеникави, синкави и оранжеви нюанси. Апликациите и шарките са уместни. За деца в предучилищна възраст или с предстоящ старт на образованието си, са подходящи продукти с изображението на анимационни герои. Сред по-големите деца ще бъдат популярни стилни тениски с фотопринт и лога. Класиката е на мода. Тениските от бял, сивкав или черен цвят с дискретен орнамент или без него също са модерни за настъпващия сезон. Поло блузите в убити цветове не излизат от мода.

Ризата този сезон е задължителна за всяко момче. Всички модели и стилове са на мода. За класически сет са подходящи визии в пастелни краски. За визия в непринуден стил е по-добре да изберете ярки комбинации от цветове. Подходящи са каре и райе. Сред материите са сатен, лен и деним, както в моно версии, така и в комбинации.

През 2019-2020 денимът е на пика на популярността. В допълнение, дизайнерските тенденции през листопадния и снежен сезон могат значително да разнообразят гардероба, с подбирането на няколко оригинални модела дънки и гащеризони. Стилни и актуални са дрехите в лилави нюанси. Лидери са наситената боровинка и нежната боровинка. Камуфлажните цветове и леките накъсвания са уместни.
Популярните модели панталони и шорти за момчета не са променени. Модерни са и правите модели, свободните бермуди и скъсените спортни модели.

Връхните дрехи за малки мъже напълно копират стила за възрастни. С единственото ограничение, че детските якета и пухените якета са много по-ярки и украсени с много декорации. Дизайнерите предлагат на момчетата да носят ватирани и пухени якета, палта от туид и пуловери. През пролетта и есента са популярни моделите от деним. Също така, кожата и нейните заместители влизат в детската мода. Тенденцията е към комбинация на материи, цветове и текстури.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!