≡ Menu

Градинска и горска техника

Това е една от категориите в сайта с най-голям асортимент и най-разнообразни продукти и марки. Ако сте решили да обогатите машините, които използвате в градината, това е точната категория. Можете да въведете изискванията си и да получите най-подходящото предложение. Ако пък имате достатъчно време, разгледайте сами каталога и можете да изберете продукта, който ви е необходим, както и да се сетите за още някой, който би ви свършил работа.

Сайта е мястото, където можете да откриете различни марки и модели тримери и моторни коси. Те ще ви помогнат да отстраните тревите, които израстват в двора ви особено през пролетните и летни месеци.
Марките и видовете са много разнообразни-бензинов и моторен тример, моторна коса, различни самоходни косачки и други.
Друга голяма подкатегория в сайта са верижни триони моторни. Тук са събрани всички известни марки и нови модели на машини за рязане на дърва. Продуктите, от които можете да избирате в тази категория са повече от 140.

В отделна секция можете да откриете над 130 вида самоходни косачки. Най-общо те се делят на бензинови и моторни, като и двата вида имат своите плюсове. Марките са от най-нисък клас и цена за такъв вид продукти, до най-висок клас. С тях може да окосите голяма площ без много усилия. Те се задвижват автономно и са много удобни за употреба.
За красивия облик на градината също са много важни живият плет и храстите. Затова ще са ви нужни и инструменти, за да ги оформяте по най-добрия и съвършен начин, а по-точно храсторези и ножици за жив плет. С тяхна помощ оформлението ще е перфектно с най-малко усилия от страна на човека, който ще го извърши. Отново можете да разгледате огромен брой продукти, като поне един от тях няма как да не удовлетвори вашите изисквания.

В секцията с електрически косачки за трева можете да разгледате различни видове, подходящи както за бита, така и за индустриални площи. Те спестяват време и човекът, който коси с тях не влага толкова усилия. Този метод на косене е един от най-предпочитаните в днешно време. Марките, които предлагаме са много, както и ценовия диапазон.
Пръскачки също е сред най-често разглежданите категории. Те са от продуктите за градина, които се използват най-често от хората, които се грижат за различни овощни култури, лозя и други градински растения. С тяхна помощ се премахват паразитите, които могат да заразят културите. Така се удължава и животът им, като ги предпазва и от последващи атаки.

Освен тези категории, в сайта може да разгледате и други: голямо разнообразие от тракторни косачки, мотофрези, градински инструменти, верижни електрически триони, духалки за листа, уреди за поливане, аксесоари за градинска техника, снегорини, дробилки за клони, мотокултиватори, листосъбирачи, машини за цепене на дърва, моторни свредла, палцови косачки, аератори, резачки за дърва, ръчни колички, резервни части за градинска техника, прикачен инвентар, кастрачка за клони, вертикулатори, култиватори, сеялки, градински валяци и други градински машини.

Гамата е много богата, можете да се уверите сами. Качеството винаги е високо, като цените са съобразени с това, но голяма част от продуктите можете да откриете на преференциални цени, както и на промоция. Не пропускайте седмичната ни промоция. Може би вашият продукт е на супер цена точно сега.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!