≡ Menu

Външни LED дисплеи и табели: нова ера в рекламата

Външната реклама се използва отдавна, но днес иновациите в нея водят до нова ера в рекламата. Външната реклама помогна на бизнеса да се представи на пазара- творчески и ефективно. Външните светодиодни дисплеи преобразиха вида на външната реклама.
Външните LED дисплеи директно комуникират с аудиторията и привличат потенциални клиенти. Светодиодните дисплеи се открояват поради своята светлинна мощност и лесно адаптиране към променящи се сценарии.

Видове външни LED дисплеи и обемни букви

Обемните букви с LED осветление са много популярни и разпространени. Те са много ефективни и широко приложими.
В стадиони – светодиодните табла показват резултати на живо, повторения, анимация, реклами и др.
Дисплеи със сменяща се информация- LED индикаторите показват данни на живо, като например информация за фондовия пазар, заглавия на новини, RSS емисии, Twitter емисии, кратки съобщения и т.н. Целта на LED индикатора е да покаже по подходящ начин информация в транспорта или друг сектор.
Прозрачни дисплеи – с нива на яркост над 6500 cd/ кв. м. Използват се предимно във витрини на магазини, търговски центрове, летища и корпоративни медийни фасади. Лесни са за монтаж и демонтаж, освен това са леки и могат да се пренасят лесно. Осигуряват висока прозрачност и следователно са подходящи, когато се изисква добра видимост.
Вътрешни архитектурни дисплеи – светодиодни сфери/ цилиндри могат да се окачват на тавана и да висят надолу или да се закрепят към земята. LED дансинги/ интерактивни подове не са само удоволствие за очите, но използват съвременна технология и имат неограничени възможности.

LED цифрова маркировка

В един LED дисплей хиляди малки LED крушки са подредени една до друга, за да създадат изображение. Светодиодната сигнализация е особено популярна при маркировки на открито, защото е солидна, дълготрайна и лесно се вижда дори и при дневна светлина.
Защо да използвате външни LED дисплеи?
Ефективни са спрямо цената си. Виждат се добре, имат интелигентни функции и различни области на приложение. Те са ярки и запомнящи се, влагозащитени и трайни, с отдалечен достъп до съдържанието им.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!