≡ Menu

Водни помпи и хидрофори

В сайта предлагаме голямо разнообразие от водни помпи и хидрофори. Те са много използвани не само в домакинството, но и в различни строителни дейности, при различни процеси в индустрията и селските стопанства. Навсякъде е нужно да се изпомпва или добива вода и затова тези продукти са едни от най-търсените. Водните помпи имат функцията да отводняват определени площи. Използват се и при нужда от транспортиране на водата между различни резервоари. За да се отводнят мръсните води с шлаки, нануси и едри частици, отново се използват такъв вид помпи. При нас можете да откриете пълната гама от водни помпи-непотопяеми, дизелови, бензинови, дълбочинни, сондажни, дренажни, потопяеми с поплавък, хидрофорни, градински и центробежни. Всички помпи, които предлагаме са с много високо качество и от доказани производители.

В отделни категории сме отделили всеки вид помпи, за да ви е по-лесно да се насочите правилно и бързо да откриете желания продукт.

Ще обърнем внимание на някои от най-търсените категории от тези продукти.

Сондажните помпи са с функция изпомпване на вода. Използват се в бита, когато се налага сондаж с 1 метър  диаметър, както и при дълбоки кладенци или различни открити водоеми. Този вид помпи може да се използват и при системите за автоматично водоподаване. Сондажните помпи са едни от най-многобройните модели, които поддържаме в нашия онлайн магазин. Можете да избирате от над 200 модела.

Дренажни помпи са също голям раздел в сайта. Можете да избирате от над 180 модела. Тяхната функция е отводнителна и се използват при замърсени води.  Обхватът им на действие е широк-стават и за бита, и за строителството. Много подходящи са за пречиствателни станции.

Центробежните помпи са за нужди от всякакъв вид-индустриални, строителни и битови. Използват се за изпомпване на чиста и леко замърсена вода. В нея обаче не трябва да има пясък или чакъл. Могат да се използват и при създаване на напоителни системи с дъждовна вода.

Потопяеми водни помпи с поплавък са най-лесните за употреба и с най-компактните размери. Пренасянето им също не изисква усилие, защото са изключително леки. Използват се в строителството, минната индустрия, ВиК дейности, канализации и при наводнени гаражи.

Бензиновите помпи са много предпочитани, поради това, че могат да се транспортират лесно и да се използват без електрозахранване. Обхватът им на употреба е широк, защото са напълно автономни. Бензиновата помпа се състои от двигател блок, който е хванат много стабилно към рама, помагаща за лесното транспортиране и за намаляване на вибрациите, които се произвеждат.

Циркулационните помпи са различни видове-за топла или студена вода, за соларни панели и за отопление. Разнообразието от марки и модели улеснява клиента.

Освен видовете, на които отделихме повече внимание, в сайта може да разгледате и останалите категории помпи, които се предлагат в онлайн магазина-хидрофори, градински помпи, помпи за мръсна вода, дълбочинни водни помпи, двигатели за сондажни помпи, фонтанни, дизелови, за повишаване на налягането, за басейни, помпи за масла и горива, пресостати за помпи и всякакви аксесоари за водни помпи.

Постарали сме се да съберем всички модели и марки, които се предлагат на пазара. Отделили сме ги в различни секции за удобство на клиентите. Ако се нуждаете от водни помпи и хидрофори, на правилното място сте. Необходимо е само да разгледате.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!