≡ Menu

Бързо и лесно изпращане на пари в България и чужбина в каса на Easypay (Изипей) Пловдив

Изпращане на пари в брой бързо и лесно в най-близкия офис на Изипей (EasyPay) в България и чужбина. Комфорт, бързина и такса за превод със 17 % по-ниска от съществуващите в на пазара с услугата “Изпращане на паричен превод в България и чужбина”.

Всички парични преводи се генерират в реално време и могат да бъдат изтеглени от получателя до 5 минути след тяхното внасяне в Изипей офиси (каси). Изпращане на парични суми от 5,00 лв. до 5000 лв. с такси за превод започващи само от 0,20 ст.

Парични преводи по Easypay (Изипей) в България

Питате се как да изпратите пари по изипей? Достатъчно е само да представите валиден документ за самоличност, както и имена, ЕГН и мобилен телефон на получателя. При изплащане на паричен превод, получателят трябва да предостави ЛК или паспорг. На Ваше разположение са над 2500 каси в цялата страна, a в офис на Изипей Пловдив – Easypay Plovdiv може изпращате пари или да заявите получаване на превод в удобно за Вас време, бързо и без излишно чакане на опашка.

Международни преводи Easypay (Изипей)

Изпращането на пари в чужбина не е било никога толкова лесно, както сега с Изи Пей! Нужно е само да предоставите валидна лична карта, да посочите държавата, към която е предназначен превода, мобилен телефон и три имена на получателя, изписани на латиница. Ще получите разписка, която съдържа референтния номер на превода, веднага след като предадете на касиера наредената сума.

Референтния номер е уникален и се предоставя единствено на Получателя, като служи за идентификатор при тегленето на пари. Чрез него получателят може да изтегли сумата до 5 минути от нашите международни партньори за парични преводи в мрежата на Изипеи (Easy Pay): Ria Money Transfer, UPT, Золотая Корона, Small World, UPT, Moneytrans и G.S. Cashline.

Как да проверя дали имам превод в Изипей?

Заповядайте в Easypay Plovdiv – Изипей Пловдив. Парични преводи и услуги каса за проверка на превод с ново работно време. Бърза проверка и сигурно изплащане на пари по изипей без такса за получателя в рамките на 5 минути!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!