≡ Menu

iFrogz тапи

Една от най-известните марки тапи, които се използват за всякакви видове аудио устройства се наричат iFrogz. Повечето модели са в зелено и носят името на жаба, такова е и логото на марката.

При този модел самите тапички са малко по-големи от стандартните модели за да могат по-плътно да влязат в ухото. По-този начин се изключва всякаква възможност от поява на неудобство или дори възпаление. Тапите на iFrogz са леко извити и това ги прави универсални за използване от всякакви клиенти. Тяхната възраст и големина на ушите са без никакво значение. Тапите са много меки и шумоизолиращи. Това ги прави предпочитан аксесоар за най-новите смартфони. Младите хора обожават този модел, защото те са стилни, имат строга индивидуалност и имат много приятно звучене.

Комплектът на iFrogz съдържа следните неща: слушалки в малка и много добре оформена торбичка, допълнителни протектори за ушите и малка книжка, в която може да откриете подробности за спецификацията на слушалките. Имате право на избор на различни размери на слушалките, това се прави по желание на клиента дали иска те да бъдат по-плътни или по-свободни. При избор на по-плътни със сигурност няма да чувате какво се случва около вас. Това ги прави приятен избор, когато например пътувате със самолет. Това ще ви спести много нерви и излишни шумове.

Слушалки тапи се избират пред много други модели, защото са много малки, могат да се поберат на всякъде и всеки по-нов модел гарантира по-добро звучене. За забавление или работа тапите са перфектни. Нивата от 26 до 13 000 Hz могат да бъдат усетени безпроблемно. Според iFrogz най-горното ниво може да достигне 20 000 Hz.

Единствено като проблем може да се констатира кабелът, който е 1 метър дълъг и понякога при движение вибрациите от почукването в тапите се усеща и чува дразнещо. Това може да е неприятно за някой, който слуша музика с по-ниска степен на звука.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!