≡ Menu

Acer TravelMate P253-E-B8304G50Mnks

Днес ще разгледаме подробно хардуера на този добър лаптоп и Защо трябва да купим Acer? И по точно модела Acer TravelMate P253-E-B8304G50Mnks, който се предлага на атрактивна цена. Цената е 669 лв. с ДДС, същия лаптоп може да платите и на вноски, като варианта който предлага фирмата е да се плаща една година, като всеки месец трябва да се внася не голямата сума от 65.79 лв

Параметри на: Acer TravelMate P253-E-B8304G50Mnks

1. Intel® Celeron® Процесор B830 (2M Кеш, 1.8 GHz)

2.Дисплей 15.6″ с много добра резолюция 1366 x 768

3. Паметта 4 GB DDR3

4. USB портове 3 x 2.0

5. Хард диска е 500 GB / SATA

6. Операционната система на този лаптоп е Linux

7.Този модел се предлага в Черен цвят

Разполага с Безжична мрежа и мрежова карта.

8. Видео паметта е споделена с оперативната.

9. Нормалните неща като: Четящо и записващо DVD, вградена камера, TV изход, четец за карти и вграден микрофон ги има.

10. Батерия е Li-Ion с 6 части, издържа до 4 часа.

Има и цели две години гаранция, която е за физически лица, не са забравили и фирмите за юридически лица за тях гаранцията е 1 година.

Защо трябва да купим точно този модел? Има защо, фирмата е с много добро отношение към клиентите и винаги можете да я потърсите за съвет или помощ за всичко предлагано от тях, както и помощ при избора и самата покупка.

Към този модел има и подаръци, комплект за почистване на дисплея, съдържащ четири части: специална четка с която може да почиствате прах от екрана и клавиатурата, малка пластмасова помпичка с която може да се отстраняват посредством излизащия от нея въздух под налягане прах на трудно достъпни места, каквото е клавиатурата например, специален спрей за почистване на екрана и кърпичка с която да подсушите, като не остават никакви следи или черти по екрана, както обикновено става, като се почиства без специален препарат.

Фирмата Ви предлага и възможността да си застраховате лаптопа, ще изброя само някои от застраховките на лаптоп, които се предлагат: токов удар, застраховка при кражба, пожар и много други за по-подробна информация може да се обадите на телефон, където може да получите подробна информация.

Ако искате да посетите фирмата и техните офиси, лесно можете да се направите това, те разполагат със стационарен телефон, мобилен телефон, два E-mailа, даже имат и Skype.

Защо трябва да купим AcerTravelMateP253? Има защо нали? Всичко е в името на клиента и доброто обслужване. Коректност, точност, яснота, това мога да кажа само.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!