≡ Menu

7 хитринки, за бързо отслабване

Да открием вълшебния съвет за бързо отслабване си е истинско попадение в десетката или като да изтеглиш големия билет от лотарията. Тук, обаче няма да говорим за вероятности от 1 на милиард, а само за изпитани техники. Предлагаме ви 7 хитринки, с които да обновите хранителния си режим и да активирате копчето „бързо отслабване“ в организма.

Знаете ли, че е достатъчна само една седмица, за да свалите няколко излишни килограма. Специалистите по хранене издават своите тайни:

Прием от салати – салатата е така разнообразна и оптимизираща за организма, че само от нея той може да си набави всички минерали, соли и витамини, които са нужни за правилното функциониране. Освен това салатите съдържат антиоксиданти и целулоза, а те спомагат за разграждане на токсините и забързване на метаболизма. Само със салати излишните килограми направо „отлита“ от тялото и бързия ефект на отслабването е вече видим.

Коктейли от плодове и зеленчуци – те, както и салатите тонизират тялото, зареждат с повече жизнена енергия и освобождават свободните радикали.

Пазаруване разумно – не ходете на пазар за хранителни продукти, когато сте гладни. Установено е, че човек купува неразумно и харчи много повече за калорична храна. Наред с това избягвайте да се презапасявате, особено ако става дума за плодове и зеленчуци. Срокът им на годност е малък, а след само 3 дни витамините умират в тях.

Закуската сутрин – не пренебрегвайте силата и рано сутрин. Тя дава сили за деня до обяд и спомага метаболизма. Важна е и следобедната закуска, но тя, за разлика от сутрешната трябва да е лека и свежа, например плод.

Срещу остър глад – вмъкнете в хранителния си график повече ориз, телешко и зеленчуци. Те създават усещане за ситост за дълъг период от време.

Кога да приемате коктейлите – няма значение по кое време на деня ще бъдат приемани.

Единственото условие е след направата на коктейла от плодове или зеленчуци да се изпие веднага. В противен случай, витамините изчезват от тях.

Какви салати и с кого –разнообразни! В това число салатите могат да включват не само зеленчуци, но и пилешко месо, риба, чисто бон филе, ядки, сирена.

Спазвайки тези лесни хитринки, специалистите дават гарант за бързо отслабване в рамките на само една седмица и стопяване на поне 3 килограма.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!