≡ Menu

7 предимствата в LED лампи за дома

Няма сезон, в който може да се приеме, че е най-подходящото време за разходи по ремонт или подмяна на осветление. И въпреки това моментът да помислите за уюта, светлината и икономията на дома си винаги е подходящ.

При съществуващите множество предложения за осветителни тела на пазара имате възможност да поканите професионалист и да си набавите LED Лампи. Така ще си доставите желания комфорт и средата, която винаги сте търсили.

Съществуват много общо предназначения и потребителските LED крушки, които отделят добра светлина, въпреки това изборът никога не е бил така лесен, а разликата маловажна.

Разнообразие – на пазара за осветителни тела, съществува многообразие, а интерес събуждат и ЛЕД лампите, които имитират светлина и форма на конвенционални електрически тела с агресивна ценова листа. Някои от тях се равняват на 40-ватов или 60-ватов еквивалент, а цената често се струва значително по-висока. Въпреки това специалистите съветват, преди да се помисли за осветлението по този начин да се направи елементарен разчет на разходите за осветление на дома до момента. LED осветлението може в голяма степен да носи потребителите към далеч по-практичния избор. С неефективни традиционните крушки от нажежаема жичка, все по-голяма стана и конкуренцията.

Възвръщаемост – след години на работа, LED осветлението може да си възвърне вложенията и всичко това осезаемо ще се усети върху портфейла при плащане на месечните разходи за електричество. Тогава с чиста съвет може да си отдъхнете и да помислите, че най-накрая сте постигнали целта за заместител на 60-ватова крушка от нажежаема жица.

Качество на осветление – LED лампите превъзхождат по излъчване на светлина в една и съща посока, което ги прави много добър избор за режими помещения или фарово осветление в дворове, веранди, балкони, гаражи и т.н. Някои по-старите LED крушки само отделят светлина от върха на тялото. Но сега, има проекти за ненасочена светлина, което означава, че може да се използва за настолни лампи и други осветителни тела. Удобен вариант за ЛЕД осветление се предлага и за мокрите помещения, където огледалото в банята се нуждае от неравномерно, но постоянно разпределение на светлината в помещенията. И тук много потребители си задават въпроса „Дали светлина е подходяща или е ключов елемент за домовете им“. Специалистите са на мнение, че много LED крушки са съвместими с почти всички димери.

Дългогодишна експлоатация – едно от най-големите предимства на ЛЕД осветление е дългия живот, който обещават. Някои от тях са с мощност от 25000 часа, което реално се равнява на 25 години, спрямо това колко са използвани. Ако има място, което е трудно да се достигне и искате да се избегне смяната на крушка, LED е по-добър избор от традиционните крушки и халогени, които изгарят по-бързо.

Принцип на работа – крушката ЛЕД има модерна система за охлаждане, която обещава дълъг живот и се отваря до нови приложения. Оборудвани са със силиконова циркулация около светодиодните светлинни и източници в близост до повърхността на луковицата, а това обяснява и наличието на голям метален „радиатор“ в основата. Такъв работи на принципа на охладител и използва режийните вдлъбнати на самата кутия.

Приложения – светодиоди и осветителни тела от този тип са много подходящи за места, където се изисква определен цикъл светлината и бързо изключване. Те осигуряват пълна светлина веднага. Компактните луминесцентни крушки отнемат няколко минути, за да се затоплят и да изгорят, в случай, че бъдат включвани и изключвани бързо за период по-малко от 5 минути. При ЛЕД осветлението не съществува подобна опасност.

Цена и икономичност – по отношение на цена, осветителните тела с ЛЕД ленти икономисва енергия, светодиода ще спести пари и ще продължава да работи много по-дълго, отколкото компактни флуоресцентни крушки. Ново осветление дава живот на енергийни спестявания и прави оценка, която може да се равни на стотици спестени пари.

Съобразете външния вид, облицовъчни материали с интериора и изберете най-добрите и качествени осветителни тела.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!