≡ Menu

6 стъпки за SEO оптимизация на уебсайт

Представяме ви шест стъпки, които трябва да извървите за да получите качествена SEO оптимизация на сайта ви. Съветите по-долу включват употреба на платени и / или безплатни инструменти за анализ на конкуренцията, ключови думи, ниши, връзки и други подобни. Не мислете, че оптимизацията за търсачки е лесна работа, тъй като ще сгрешите. При положение, че не разбирате за какво става въпрос, потърсете специалисти за помощ.

seo оптимизация

seo оптимизация

1. Осигурете си максимален брой връзки от авторитетни сайтове, които да сочат към вас.

2. Бъдете активни в социалните мрежи Facebook, Twitter, Google+ и други.

3. Подписвайте вашите статии и използвайте директории за статии, форуми и guest blogging за да популяризирате съдържанието си.

4. Използвайте сайтовете за видео споделяне като Youtube, Metacafe, Dailymotion и прочие.

5. Правете офлайн реклама чрез визитни картички, брошури, промоции по телевизията и радиото.

6. Търсете актуална информация за SEO оптимизация на сайтове и бъдете в течение с всичко, което става с алгоритмите на Google и другите търсачки в интернет.

Какво разбрахте до тук?

seo оптимизация на уеб сайт

seo оптимизация на уеб сайт

За още стъпки, по които да вървите или при желание да получите съдействие по SEO оптимизация можете да разчитате на нашата фирма за уеб дизайн услуги.

В рамките на тази статия дадохме съвети за активност в социалните мрежи, link building, употреба на сайтовете за видео споделяне, офлайн реклама и следене на новите трендове в областта оптимизация за уеб сайтове.

В случай, че и тези напътствия не ви вършат работа, ще очакваме пряка връзка с вас за да изработим качествена стратегия за добро позициониране в онлайн търсачките и най- вече Google.

Няколко думи в обобщение на написаното…

Готови сме да се ангажираме със SEO оптимизация на български и англоезични сайтове като онова, което обещаваме е сигурно увеличение на трафика към поддържания от вас уеб сайт. Разчитайте на иновативния уеб дизайн в наше лице и ни потърсете при нужда, ние очакваме вашите въпроси, препоръки и заявки.

Прочетете още много полезна информация за SEO оптимизация от блога ми. Статията в блога описва най-важните и основни неща в SEO сферата.

{ 1 comment… add one }
  • Яворов April 29, 2013, 11:30 am

    Точка пет малко не влиза съвсем в СЕО оптимизацията (ТВ и радио реклама), а и си трябва сериозен бюджет за тази цел.

Leave a Comment

error: Content is protected !!