≡ Menu

5 стъпки по вземане на кола под наем

Много хора смятат, че е прекалено сложно да вземат кола под наем. Това далеч не е вярно и в днешната ни статия ще опишем петте стъпки, които трябва да предприемете, за да използвате тъй наречените рент а кар услуги. Първото и най-главно нещо е, да намерите фирма, която да ви предложи автомобили, а след това пристъпете към действие.

условията по наем на колаусловията по наем на кола

условията по наем на кола

След като вече сте запознат, а с цените за кола под наем можете, е нужно да упоменете срока, за който ще я използвате. Преценете за какво време да вземете возилото и давайте смело напред. А ето ги и най-важните 5 стъпки по наемане на автомобил.

1. Изберете лек автомобил, който да задоволи конкретните ви нужди. Така например ако искате да прекарате някакъв тежък товар от София до провинцията, ще ви е нужен джип или поне миниван. Често последните са по-скъпи от седана, тъй че пресметнете финансовите си възможности.

2. Селектирайте лека кола с автоматични или ръчни скорости според това, кой от двата варианта е по-удобен за вас. Цените на автоматиците и мануално управляемите автомобили не се различават особено, като по-важното е как сте свикнали.

кола под наем

кола под наем

3. Когато се спрете на желаната кола започва фирмения оглед, на който задължително присъствате. Бъдете внимателни и разгледайте всеки детайл от модела, на който сте се спрели. В случай, че видите каквито и да наранявания по броня или други места на автомобила, предупредете персонала за наличие на проблем.

4. Внимателно прочетете условията по наем на кола преди подписването на приемно-предавателния протокол.

5. Отнасяйте се с взетата кола под наем, както го правите с личния си автомобил. Спазвайте правилата за движение и не употребявайте алкохол, преди да се качите зад волана.

Изпълнявайки тези пет стъпки вие ще получите вашата кола, с която може да пътувате, където си пожелаете и по всяко време. Споделете статията ни, ако е била полезна за вас!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!