≡ Menu

5 горещи тенденции при дамските чанти за есен/зима

Хвърли един бърз поглед на дамските чанти, които задължително трябва да си купиш за сезон есен/зима. В следващите редове ще научите топ 5 тенденции, които се следват от световно известни марки в модата като Hugo Boss, Guess или Sephora.

  1. Тип мъжко куфарче / англ. аttaché

Те се съчетават с класически костюми, подражавайки на традиционните мъжки куфарчета. Както модерна, така и практична, това е идеалният вариант за ежедневна употреба. Екзотична кожа в ярки цветове и лъскави метални детайли дават на този силует – модерна актуализация за сезон есен и зима.

  1. Чанта за през тялото – тип пощальонска

Те се запомнят с това, че имат дръжка, която минава през тялото. Както всяка година и тази се появяват в различни силуети – през този сезон не само в обичайния си голям размер, а и с миниатюрна версия, която е най-популярната за есен и зима. Като се добави и голяма смела тока, този модел се превръща в най-новата интерпретация на класическата, тъй като тя се движи далеч от традиционните стилове на типа – пощальонски.

  1. Малка – без дръжка, изработена от твърд материал, имитираща кутия

Докато тези клъчове обикновено се използват като вечерни аксесоари, за сегашния сезон есен и зима те се превръщат във важен силует както за деня, така и за нощта. Разбира се, имайте едно на ум, че за ежедневната употреба на тези дамски чанти трябва да стоите настрана от декорациите като камъни, кристали и перли и се придържайте към по-практичен дизайн. Изработена от екзотична кожа, имитираща някое животно, е напълно достатъчна и не се нуждае от блещукащи декорации. Носете я като бижу – сама по себе си.

  1. Голяма торба

Дръжките в сегашния сезон есен/зима са прикрепени към външната ѝ страна за по-суров вид. Удължените презрамки са вградени, като в този стил самите те притежават собствени детайли, изработени са от контрастиращи цветове, често с кожени акценти. Силуетът на обърнат трапец остава популярен и през тази година.

  1. Една дръжка в горния край

Тези дамски чанти и техните силуети се превръщат във все по-структурирани и по-популярни през последните няколко сезона. Металните детайли и ширити са все по-актуални през сезона.

След като вече знаете какви са модните тенденции за този сезон, можете да разгледате различни модели дамски чанти и да поръчате онлайн.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!