≡ Menu

3 трика за избора на червило

Червилото е един от основните части на декоративната козметика. Жените дават луди пари за да изгледат привлекателни. Ежедневно се грижат за лицата си, като обръщат специално внимание на устните. Та нали те са създадени за целувки. Трябва внимателен подход към тях, за да ги превърнем в неустоимо изкушение.

Червилата имат богата цветова гама и ще звучи абсурдно, да се вайкаме, че нищо не ни отива. Изборът на точния нюанс е трудна задача и в действителност може да отнеме не малко време. Не се отчайвайте, ако при вас процесът е дори няколко години.

Ще Ви дадем няколко трика, за да се справите успешно

  1. Първо сложете си златна, сребърна и верижка от розово злато. Звучи странно, но повярвайте ми така много лесно ще се насочите към правилните нюанси. Загледайте се внимателно и преценете, коя Ви стой най-добре. Има жени, които знаят кой благороден метал им отива, на тях ще им е по-лесно.
  • Златната верижка подсказва, че цветовете, към който трябва да се насочите са топли и със златист оттенък.
  • Сребърната от своя страна говори, че подходящото червило за вас е по-скоро със студен цвят и сребристи оттенъци.
  • За тази от розово злато е най-подходящо неутрални тонове.
  1. Вторият трик е също толкова налудничав, но и от него има резултат. Погледнете си китките. Вените, които виждате са с определен цвят. Можете ли да го определите?
  • Ако по-скоро са към сини, то изборът на червило е както следва със студен нюанс
  • Прилича ли ви на зелен, то смело се насочете към топлите цветове.
  • Ако е смесен някои са сини, а други зелени, вашият цвят червило е в неутралната гама.
  1. Третият трик е свързан с малко информация за червилата. Тук трябва да уточним нещо важно за тях. Те се делят на основно на две големи групи. Първата е с жълт подтон, а втората е със син подтон. Не бързайте да се шокирате. Това не означава, че слагайки си червило устните ви ще бъдат жълти или сини.

За да определите подтона на червилото Ви трябва да нанесете на ръката си няколко сходни цвята. Дамите с малко опит ще изпитат затруднение, но ако се вгледате добре ще видите, че тоновете леко се различават. Въпреки че са сходни, някой от тях изглеждат по-топли и това означава, че са с жълт подтон. Съответно други са по-студени и отговарят на синия подтон.

Богата гама от червила с различни марки ще намерите на адреса ни. С тях ще устните ви ще изглеждат неустоими.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!