≡ Menu

3 диви и мечтани дестинации с необятни възможности и едно посещение с круиз

Открийте най-интересните пристанища в света по време на пътуване в извънреден стил. Представяли ли сте си, че може да плавате на борда на краб с луксозни круизи. Неограничените възможности на човека са огромни, за да проучите 7 континента и над 800 очарователни дестинации за ол инклузив круиз, са посетите сърцето на Санкт Петербург, да изкачите връх Кейптаун, да усетите пулса на богатите на петролни магнати на Близкия изток и да преминете през оживения и спиращи дъха Чилийските фиорди се иска само едно – късче авантюризъм.

Всяко пътуване е ново и уникално. Всяка една нова дестинация достигната с круиз може да е новост и да предложи неизмеримо очарование.

Всичко зависи от вас и вашата нагласа. Може да се потопите в най-девствените пейзажи в света, от първобитни островите Галапагос до буйни, тропически земи Полинезия към матираната пустиня на Антарктида. Бягство към девствени скривалища в Малките Антили, прегърнати от древни прелести на Далечния изток и да останете възхитени от великолепната Аляска.

Подобно изживяване ще ви накара да се почувствате като помазник на съдбата и ще даде възможност да се поровите в чудесата на световен мащаб. Може да изберете курса и да се спрете на най-забележителните луксозни круизни дестинации.

Африка и Индийски океан – тези земи ще предложат трепети, изкушения, изненади и интриги, а опита за пътуване, които може да бъде едновременно вълнуващ и дълбок. Тук природата все още е на огромните дивите животни, които властват и бродят по екватора. Тук ще откриете невероятно разнообразие от местни култури, някои далеч по-стари от всички други на земята. От лемурите на Мадагаскар до западния бряг на Африка, може за вас да се разкрие мистична и сурова красота на най-мистериозният от 7-те континента.

Антарктида – събудете душата си с чудото на Антарктида. Отдайте се на красотата и непреодолимата мощ на природата. Възхищавайте се с всяко сетиво на зашеметяващото изобилието на диви животни. Запознайте се с предизвикателството на най-великата пустиня на Земята. С круиз може да преплавате през морета от стъкло, да минете през гигантска призма на лед и да се огледате в мастилено-синьо море. Всичкият този пейзаж ще ви запознае със света на пингвините. Докато се наслаждавате на най-високите стандарти за комфорт, безопасност и стил на борда на някой луксозен круиз.

Аляска е празник за сетивата – макар и ледник, тя е отрупана с хиляда канони, сини айсберги, плаващи в стъкловиден залив. Доближете се до недокоснатата Аляска по време на експедиция, която ще ви отведе по-навътре в ледовете. Подновете вашият приключенски дух с вечните усещания за природата на Аляска и няма да останете разочаровани.

Може би е време да грабнете своята оферта за круиз и да заминете на така мечтаното място под синьото небе.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!