≡ Menu

10 полезни съвета за намиране на талони за домейни

За повечето хора в бизнеса, свързан с инвестирането в домейни, регистрации на домейни, тяхното подновяване, трансфери и прочие, това отнема много време, усилия и средства. Всички ние искаме да спестяваме пари от регистрирането на нови домейни и намирането на талони за закупуване на домейни с отстъпка може да ви помогне да намалите разходите си. Ето няколко съвета, които могат да ви бъдат от полза за откриването на такива талони за регистрация на нови домейни или техните трансфери.

домейни

домейни

№10. Търсете в Google и Bing.

Много домейн регистрари като Hosting и Network Solutions, например, са съгласни да продават домейни на по-ниска от обичайното цена, само за да имат възможността да изкарат пари, когато в бъдещето тези домейни се препродадат или подновят. Затова те изпозлзват рекламните платформи на Google и Bing да промотират техните изгодни цени за домейн имена. Потърсете в Google или Bing за термини като “domain name deals”, “domain name coupons” или “cheap domain names” и ще откриете множество такива талони и добри сделки.

№9. Проверявайте имейлите си от домейн регистрарите.

Доста често, когато получаваме имейли за подновяването на някой домейн или други известия от домейн регистрарите, към тях има прикрепени талони за отстъпка при закупуването на нов домейн, трансфер или тяхното подновяване. Някои от тях са доста изгодни, други не чак толкова, но все пак си струва да им хвърляме по едно око.

№8. Сайтове за талони за отстъпка.

Има доста сайтове за талони за отсъпка като например RetailMeNot.com и FatWallet.com, които предлагат талони за отстъпки и промоционални кодове за домейн имена. Повечето от тях са свързани с регистрирането на нови домейни, а не за тяхното подновяване или трансфери, но ако си търсите такива талони за отстъпка, може би ще имате късмета да ги откриете там.

домейни цени

домейни цени

№7. Блогове и други уебсайтове, свързани с домейн индурстрията.

Доста блогове промотират множество промо кодове и талони за отстъпка за доста разнообразни продукти и услуги. Някои от тях си служат с афилиейт програми и най-вероятно не са най-добрите места за откриване на добри сделки, но domainsvile.com и domainshane.com, например, редовно публикуват информация за добрите домейн сделки, които откриват.

№6. Twitter

Twitter е страхотно място за откриване на специални промо кодове, които са промотирани директно от регистъра през цялата година. Dynadot и Name.com доста често промотират техните талони за отстъпка и промо кодове в Twitter, така че ако използвате тези регистрари, не е лоша идея да станете техни последователи.

№5. Уебсайта или блога на компанията

Namecheap.com, например, е известна като една от най-щедрите компании, когато става въпрос за промо кодове и талони за отстъпка за домейни. Добрите сделки обикновено се обявяват на техния блог, така че не е лошо да го проверявате от време на време. Компанията е известна като много голям поддръжник и защитник на интернет правата.

№4. Изпрати на приятел.

Някои домейн регистрари промотират техните сделки “изпрати на приятел”. Дават ви специален код, който можете да изпратите на приятели или колеги и ако те използват кода, вие печелите кредити на акаунта си, след като те са използвали промоцията.

№3. Хостинг компании и парньoрски програми

Много хостинг компании, които не са домейн регистрари, имат отношения с някои от тях. Когато си купувате уебхостинг от някои компании, най-вероятно ще откриете промо кодове и талони за отстъпка за домейн имена на уебсайта им, на контрол панела на хостинга ви или в имейлите, които получавате от тях.

№2. Форуми за домейни.

Някои форуми за домейни (като например DNForum) имат под-форуми за компании, където те промотират талони за отстъпка и други специални оферти. На други форуми пък хората споделят специалните оферти, които са открили или чули.

№1. Да попитате домейн регистрара.

Понякога, ако помолите домейн регистрарите за отстъпка, те може и да ви дадат. Ако, например, имате много домейни, които искате да трансферирате, може да се свържете с тях, за да видите дали няма да могат да ви направят някакво специално бизнес предложение.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!