≡ Menu

Защо ни е необходимо работно облекло?

Замисляли ли сте се защо ни е необходимо работно облекло?

Бърз отговор – За да се предпазим от тежките метеорологични или небезопасни работни места се налага да ползваме работно облекло.

На българския пазар съществуват много компании, които предлагат удобни и функционални работни дрехи, с които да предпазите своя персонал. Оборудвайки своите работници с качествени работни облекла вие им помагате да покажат пълният потенциал на своите възможности и ефективност. Нека ви разкажем малко повече информация за една такава фирма решила да предоставя на българския пазар един качествен продукт.

Ние сме производител и търговец на работно облекло с добро съотношение качество – цена. Нашият асортимент от артикули включва разнообразни дрехи, които са подходящи за множество индустрии. Те са приложими за хората работещи в сферата на медицината (медицински персонал), строителната индустрия, готвачите и кухненския персонал и много други. Като лидер в производството предлагаме голямо разнообразие на модели на работни облекла в множество цветове и материи. Уповавайки се на професионалния дизайн и материали сме успели да се утвърдим като професионалисти в България.

Повече за нашите стоки можете да намерите в нашия каталог. В него можете да намерите отделни елементи като туники, панталони, гащеризони, престилки, елеци така и цялостни решения като защитен костюм предпазващ от студове, горещина или киселинна опасност. В каталога ни ще намерите и дрехи подходящи за зимния и летния сезон.

Продуктовата гама на компанията включва в себе си и лични предпазни средства – подсилени работни обувки. С тях можете да бъдете сигурни, че вашият персонал ще бъде защитен от температурни, киселинни или други явления, които могат да застрашат здравословното му състояние.

За повече информация можете да се обърнете към нашите сътрудници. Като те своевременно ще могат да отговорят на въпросите ви относно срок на изпълнение на поръчката, методи на плащане и други. За улеснение имаме и подготвена контактна форма, с която лесно и без усилия можете да се свържете с нас.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!