≡ Menu

Шпионските камери – приложение

Шпионските камери са вид мини камери, които са изключително малки. Вградени са в други предмети, така че тяхното наличие да е незабележимо и неразпознаваемо. Както подсказва наименованието им, шпионските камери обикновено се използват да шпионират.

Използват ги както обикновени хора, така и бизнес представители, известни личности, детективи, служители на закона.

Приложението на шпионските камери е доста широко. Поради разнообразието от предмети, в които те могат да се поставят, практически те могат да се ползват навсякъде.

Множество предложения за шпионски камери можете да намерите в сайта ни.

Как се използват шпионските камери според целта им?

  • Детегледачки и деца

Една от популярните цели, за които се закупуват шпионски камери, е наблюдение на деца, които са сами вкъщи или за тях се грижи детегледачка. Тези шпионски камери най-често се монтират на удобни предмети в дома, които имат добра „видимост“ в помещението. Такива са стенните часовници, електронни будилници, лампиони, ключ за лампа. В тези случаи шпионската камера може да изиграе много полезна роля. Родителите могат да се уверят в работата и поведението на човека, когото са наели да гледа децата им. Безопасността на децата също е по-добре осигурена така.

  • Хотелски стаи

Хотелските стаи са често срещано място, където се поставят шпионски камери. Наблюдават се съпруги/съпрузи в командировка, бизнес представители и други. Местата, на които се поставят шпионските камери са отдушници, ключове за осветление, лампи и други.

  • Офис помещения

Бизнес разговорите, преговорите са една от най-преследваните цели, за които се използват шпионски камери. Шпионската камера в тези случаи се поставя в предмет, който неминуемо присъства в стаята – стенен часовник, химикалка, телефон. Може да се използва и портативно – в предмет, притежаван от човек на срещата. Една от най-интригуващите и желани шпионски камери е тази във вид на копче на риза. Съвсем незабележима, тази шпионска камера е с високочувствителен сензор и широк обхват. Такива камери се изработват и с възможност за дълготраен запис и доста издръжливи батерии.

  • Коли

Колата е лична територия и често се използва за разговори под секрет, дори сделки и предаване на документи. По тази причина колите са друг обект, в който често се поставят шпионски камери. Изключително миниатюрният размер на шпионските камери позволява те да бъдат напълно незабележими. Някои шпионски камери са с големина на главичка на топлийка. В колите най-често шпионските камери се монтират върху предмет със същия цвят. Ако камерата е черна, ще се монтира на таблото, плейъра, жабката, огледалото.

Повечето шпионски камери са с отлични характеристики. Висока разделителна способност , издръжливост на батерията, достатъчно широк обхват. По-добрите шпионски камери са с инфрачервено заснемане и могат да снимат дори на пълен мрак.

Друга идея за шпионска камера, и то доста изгодна, е неизползваем смарт телефон. Напоследък този вид шпионско заснемане стана популярно. Това не е нищо друго от един смарт фон, на който е инсталирано приложение камера за наблюдение. Телефонът се ползва само за заснемане и нищо друго. Никой от присъстващите не би заподозрял, че това е нещо различно от просто един смартфон.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!