≡ Menu

Чифт дамски обувки точният подарък за осми март

Хей съпрузи, наближава най-женския празник осми март, помислихте ли вече с какво ще изненадате любимата си? Ако все още си нямате идея, тук ще ви дам една доста добра.

Жените се славят че са любителки на обувки и чифт нови обувки би бил перфектният подарък за осмомартенският празник.

дамски обувки

дамски обувки

Ако сте решили да зарадвате дамата с ново моделче, най-напред проучете добре нейните навици, а най-добре би било да надзърнете в нейното обувно шкафче за да разберете от какви точно има нужда. Ако нямате достъп до него и искате изненадата да е пълна, знайте че дамите никога не отказват да носят дамски обувки с висок ток, но ако са в напреднала възраст, техните предпочитания се променят коренно и ще трябва да замените високия с нисък ток, или по-скоро с платформата. Когато ги купувайте гледайте ходилата им да са пластични и да са с добра гъвкавост, а така също и кожата им да е мека и податлива на разтегливост. Не купувайте корави такива, защото те просто убиват и не биха били удобни на дамата.

Ако намерението ви е твърдо, но се колебаете дали да и подарите ботуши, чехли, сандали, боти, маратонки или пролетни обувки, просто се съобразете с времето навън. Ако е студено, купете и ботуши, ако е топло вземете и половинки, а ако искате да вземете нещо на промоция или намаление, може да и вземете сандали за лятото, но преди всичко се съобразете с това, че дамата ще иска на момента да си ги обуе, така че най-добре ще е да са подходящи за месец март, тоест нито много затворени, нито много отворени.

Ако сте от мъжете, които обичат да правят редовни изненади на любимата си, но както всички други не обичате да ходите по магазините, искам да ви подскажа, че на помощ са ви онлайн магазините. Те са доста удобни и можете от вкъщи или от който и да било компютър или таблет да си поръчате обувки, и те да пристигнат на посочения адрес още на следващият ден. Ако не искате да си губите времето, може и по телефона да го направите, просто давате каталожния номер на обувката на оператора отсреща, и на следващият ден ги имате. За да сте сигурни че ще и станат, попитайте консултанта за съответствията с номерацията, а още по добре би било ако се спазарите да замените стоката.

Ето един Български сайт предлагащ доста избор на добри цени на дамски обувки.

Какво ще кажете момчета, хареса ли ви идеята?

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!