≡ Menu

Чепеларе и хотелът тук, който ще Ви впечатли!

Чудно местенце за отдих, сгушено сред хубостта на Родопа планина, е Чепеларе. От тук се откриват чудесни гледки, а и спокойствието ще допринесе много за качеството на Вашия отдих. На място като това ще прекарате разкошна семейна ваканция, изпълнена с настроение, с приятни занимания, с усмивки и релаксация. А имайки предвид снежния сезон, който наближава, то ще можете да се порадвате и на отличните ски писти в околността. Преди всичко обаче Чепеларе ще Ви дари с комфорт, гостоприемство и уют. Тук ще откриете най-симпатичните къщички и семейни хотели, готови да Ви подслонят и да се грижат за доброто Ви прекарване!

Старинната къща в Чепеларе, която ще се превърне в подслон за ваканцията

С избора на уютно кътче като Семеен хотел в Чепеларе определено ще спечелите, защото това е едно от най-очарователните места, където бихте могли да отдъхнете. Впечатлени ще бъдете още от самата постройка на хотела. Тя представлява прекрасна къща на повече от сто и двадесет години. Нейната дълга история ще Ви осигури неповторима атмосфера, в която да отдъхвате. Уникална е възможността да се насладите на автентичната родопска битова атмосфера, съчетана с всички по-важни съвременни удобства. Преплитането на миналото със съвремието е много приятно и сами ще усетите колко комфортно ще се чувствате в подобна обстановка.

Хотел в Чепеларе, предлагащ автентична обстановка и съвремие в едно!

Важно е условията на избрания от Вас хотел да са достатъчно добри, че да могат да Ви гарантират покой и релаксация. А в апартаментите, предлагани от Семеен хотел в Чепеларе определено ще се чувствате, сякаш сте си у дома. Да се отпуснете заедно със семейството си в приятната обстановка на някое от тези помещения, ще бъде прекрасно, защото за първи път от много дълго ще имате достатъчно време, което да посветите един на друг. Но това не е всичко, което Семееният хотел в Чепеларе ще Ви предостави. Тук се помещава и най-прекрасната механа, отново в автентичен битов стил, където ще се събирате с близките си край трапезата, отдадени на приятен разговор. А на софрата Ви, наредени ще бъдат най-вкусните родопски специалитети, приготвени по стари рецепти.

Вкусна храна, настроение, комфорт и гостоприемство Ви очакват по време на почивката Ви в Чепеларе, стига да изберете някой от симпатичните семейни хотели тук. Потопени в обстановката, характерна за Родопите, ще се почувствате част от това място и ще се възхитите на спокойствието и красотата му.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!