≡ Menu

Чанти за лятото

Модните тенденции за лято 2014 при чантите има, но те са толкова разнообразни, различни и провокативни, че с няколко изречения едва ли ще можем да ги опишем. Някои от моделите са толкова екстравагантни и дръзки, че много от нас биха се замислили да сложат такива. Все пак ние ще се опитаме с няколко изречения да ви опишем какво се носи на модните подиуми през изминалите месеци и какво ще е актуално да се носи и при нас. Ще се опитаме да ви улесним в избора на този така любим от жената аксесоар – дамската чанта.

Първият отличителен белег при избора на чанта е големината – през това лято е актуално чантите да бъдат от среден размер до малък. Големите чанти не са толкова актуални през това лято, не че липсват такива, но те не са последния писък на модата. За сметка на големия размер, малкия размер чанти са много нашумели в последно време, те са практични и удобни и могат да се носят през целия ден, без да се уморявате от тях. Те са хит в летните колекции на почти всички световноизвестни модни дизайнери.

Голяма актуалност са и дългите дръжки – чанти с дълги дръжки са последния писък на модата. Могат да се носят както на рамото, така и в ръката, а цветовете и щампите по тях са в светли тонове или пъстри цветове, много актуално за топлите дни.

Чанти с къси дръжки са много практични и удобни за бизнес дамите. Тези чанти са много елегантни, най-добре е да бъдат в бледи тонове и изчистен вариант.

За дамите, които си падат по големите чанти ще предложим те да бъдат със сравнително по-къси дръжки и да са е по-изчистен вид. Този вид чанта е много практична, защото все пак всичко може да поберем в нея, друг е въпроса дали ще успеем да го открием.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!