≡ Menu

Хранителни добавки и подаръци

Не се запасявайте с бонбони, чипс, вафли и всякакви гризини да похапвате пред телевизора, между храненията или докато учите и работите на бюрото.

Ползвайте хранителни добавки, които да стопират вечния ви глад и други хранителни добавки, макар и като подаръци, за да зареждате тялото си с витамини и минерали, калций, цинк, хиалуронова киселина за ставите и красота. Купувайте сурови ядки, сушени плодове, ядки, риба.

хранителни добавки за жени

хранителни добавки за енергия

Ако ви се яде сериозен десерт, не го правете със сметана, а го направете с плодове – кейк от пълнозърнесто брашно,стафиди, тиквеник, щрудел, ябълков пай. Но и те няма да са достатъчни да дадете всичко на организма си, ще липсват аминокиселини, ензими, а гладът ще ви натиска, ако не му дадете и хранителни добавки за други ценни за обмяната на веществата подарък, за работата на стомашно-чревния тракт, бъбреците, черния дроб.

хранителни добавки за напълняване

хранителни добавки now

Ще дебелеете и ще се ядосвате, че всичко ви се лепи и дрехите са ви тесни. Пак ще мислите за диета „от утре”, и пак няма да стане.
През деня все не разполагате с за пълноценен обяд и хапвате набързо и готова храна. Но всичко това не означава непременно проблеми за здравето и наднормено тегло, ако сте се погрижили и сте си направили подаръци с хранителни добавки. За да се избегнат негативни последици, необходимо е да имате режим с регламентирано хранене.

хранителни добавки и подобрители

хранителни добавки и протеини

Според диетолозите най-здравословен е методът на хранене „често по малко”. За съжаление съвременното похапване е, че хората нямат режим на хранене и са безкрайно небрежни към качеството на храната, която се продава в магазинната мрежа. Повечето хора не искат да дават пари за хранителни добавки, дори и като подаръци, с успокоението, че на тях няма да им се случи нищо лоши, или че ще му мислят, ако се случи. Трябва да се спазват две важни условия, за да се превърне от вредно бързо хранене в здравословно.

Освен ползването на хранителни добавки, макар като подаръци, първо трябва да се спазват между похапванията равни интервали, например през 3 часа, а второто е да се заменят шоколадите и чипсовете с пълноценна храна – ядки, зеленчуци, плодове, кисело мляко, извара.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!