≡ Menu

Хартиени торби – по-добрата алтернатива

Знаете ли че от известно време насам се забелязва голяма популярност на хартиените торби сред търговците. Те предпочитат да дават на своите клиенти не обикновени найлонови торбички за 5 стотинки, а рекламни хартиени торби с уникални брандирани рекламни послания. Въпреки, че те са по-скъпи, реално имат по-голяма възвращаемост спрямо другите.

Търговците са установили, че по този начин клиентите са много по-доволни от покупката и същевременно правят реклама на търговският обект докато се разхождат с хартиената торбичка. Много от магазините, които са избрали този подход забелязват покачване на клиентопотока и увеличаване на оборота, което в крайна сметка си е чиста печалба с минимална инвестиция. Хартиените торби са подходящи за почти всички видове търговски обекти – магазини за бижута, подаръци, сувенири, парфюми, големи вериги и т.н.

Други ползи, които може да споменем от хартиените торби са това, че те могат да се използват дългосрочно. Когато даден човек хареса дизайна и размера на торбата, той започва да я използва често. Така например като отиде до някой магазин, вместо да си плаща за обикновена торба той си носи хартиенaта и слага продуктите в нея. По този начин той се превръща в ходеща реклама, която работи за вас безплатно.

Ще споменем и още едно от полезните качества на хартиените торбички – те са приятелски настроени към природата. Да, това е така поради ред причини. Една от тях е, че са биоразградими и дори да попаднат сред природата неизхвърлени на правилното място те се разграждат за няколко години, а не за стотици, както са другите. Друга причина, която може да изтъкнем, е че както името подсказва – те се правят от хартия, а не от пластмаса. Това е голям плюс за всички нас. Изчислено е, че една хартиена тора се използва между 5 и 35 дни, което я прави доста издръжлива и полезна.

Ако и вие се интересувате от този успешен подход, може да посетите сайта на Българският производител на хартиени торби. Пожелаваме ви успех в бизнеса и много нови клиенти!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!