≡ Menu

Хамалски услуги, преместване общи работници

Хамалски услуги, преместване

Хамалски услуги, собствен транспорт

Попаднах на интересни обяви за хамали и искам да споделя някои от тях. Чета ги за свое собствено, огромно удоволствие, радвайки се на предприемчивостта и категоричната несъобразителност на българина. Ето какво ми грабна вниманието тази седмица и ме накара да се чувствам много горд от себе си и този, който е дал своето послание в сайта за обяви. Обявата е за момчетата, носещи всичко и навсякъде за съответната цена и е тотален апотеоз на краткото послание.

Цитирам: Ние сме хамали, мъкнем всичко. Точно, ясно и предприемчиво. Човекът показва, че е много зает и че няма никакво намерение, а и възможност да си губи времето описвайки повече, освен категорично най-важното. Става ясно, че е за група от хора, наричаща себе си хамали и която се занимава с превоз на стоки и други неща от едно място на друго място.

Наистина хамали ще да са го написали туй чудо на съвременната писменост, тъй като са забравили да добавят една важна подробност в своите обяви, а именно да добавят телефон или какъвто и да е било друг контакт, подходящ за изписване в сайт за обяви.

кашони за багаж

Пренасяне в кашони

Друг мой любим цитат от обяви не е свързан с по-горните обяви, а е в друга категория, ами напълно нормално изглеждаща на пръв поглед русенска фирма за интериорни врати, която предлага на своите клиенти, цитирам – интериорни врати с отлично качество и много ниска цена. Купете си две интериорни врати и ще получите подарък – луксозно дамско бельо.

Сега, аз не мога да видя каква е категоричната връзка между какъвто и да е модел интериорни врати и женските гащи, но щом някой друг смята че има връзка, какво бих могъл да кажа аз. Само един въпрос имам да задам по повод на тези обяви за интериорни врати с придатък дамско бельо.

Какво ще стане ако купувачът на съответните интериорни врати е самотен, но с правилна ориентация мъж на преклонна възраст, да речем за още по-сигурно – вдовец. Е, можеш ли на такъв човек, който иска да си купи интериорни врати, ти да му предлагаш луксозно дамско бельо? Питам и се чудя на такива обяви.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!