≡ Menu

Уютен хотел в Гоце Делчев

Ако си представяте перфектната ваканция като свободно време с най-близките Ви хора, прекарано на място с история и автентична атмосфера, то Вие също сте сред почитателите на пълноценния отдих. Но да се открие красиво кътче и подходящо за настаняване място не е толкова лесна задача. Ако обаче сте се насочили към някое от приветливите планински градчета, то със сигурност ще откриете търсеното. Гоце Делчев например е прекрасна дестинация за семеен отдих. Потопен сред хубостта на Пирин планина, градът ще Ви осигури прекрасни гледки, условия за приятни разходки сред природата, както и редица възможности за комфортно настаняване.

Пиринския град Гоце Делчев и почивката тук

Да се разходите по улиците на Гоце Делчев ще бъде приятен начин да разнообразите ежедневието си. Градът е красив и определено има какво да Ви покаже. Самата смяна на обстановката и възможността да разгледате едно ново място, да се разходите по улици, които никога до сега не сте виждали, ще е достатъчно вълнуващо преживяване. Редовните гости на града пък могат да Ви бъдат полезни със съвет за настаняването Ви. Много от редовните посетители тук избират да нощуват в очарователния Семеен хотел в Гоце Делчев. И причините са напълно разбираеми – постройката е една от най-впечатляващите в целия град и просто няма как да се въздържите, без да Ви се прииска да надникнете във вътрешността ѝ. Повярвайте, няма да съжалите за това си решение!

Автентичната атмосфера, в която ще Ви потопи

Семеен хотел в Гоце Делчев се помещава е прекрасна постройка, преминала през реставрация през 1994 година. Къщата представлява паметник на културата – видът ѝ е наистина впечатляващ, а интериорът ѝ ще успее да Ви пренесе на друго място – едно красиво, спокойно и много уютно място. Къщата е решена в изцяло битов стил, пресъздаващ автентично обстановката на къщите от едно време. Това обаче далеч не означава, че няма да се радвате на съвременни удобства. Климатици, телевизори, телефони, Интернет, дори вана има във всяка стая! Традицията е запазена дори и по отношение на храната – в ресторанта на хотела се сервират само ястия от националната кухня, при това под съпровода на оркестър, изпълняваща народна музика. Няма да останете изненадани и от разположението на хотела – точно до Историческия музей, така че наистина да се почувствате сякаш сте в друго време, но не и без удобствата, които да направят преживяването комфортно!

Гоце Делчев ще бъде прекрасна дестинация за отдих. Особено ако откриете и някое толкова впечатляващо кътче, където да се настаните заедно със семейството!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!