≡ Menu

Училища за кучета

Всички сте чували за училища за кучета, но не всеки е наясно с това, какво всъщност е това място. Най-простичко казано тук вашите четириноги приятели ще се научат на множество команди и жестове, но всичко ще бъде на правено по забавен и професионален начин, тоест вашето куче няма да се насилва да запомни нещата, а в процеса на обучение ще свикне с всичко. Тези места са също така идеален начин да подарите на вашите верни приятели един забавен и незабравим празник, тогава това отново е място, което търсите.

Друг много чест проблем на много стопани това е, че заминавайки за почивка или пък в командировка, те няма на кого да оставят кучето си и така започват да разпитват приятелите си, но не всички биха се съгласили да гледат чужд питомец в дома си и то ако и те самите вече имат животно в дома си. Ето защо с пълна сила можете да се доверите отново на тези училища за кучета, където да се погрижат за нужния период от време за вашия четириног приятел. Едно страхотно място за тази цел е училищата за кучета, като с пълна сила можем да наречен този хотел за животни истински рай за кучетата. Той е разположен във вилната зона на Боровец, а собственикът на това място е Радослав Драгинев. Тук всичко е направо идеално, за да може вашите животни да се чувстват като у дома си по време на вашето отсъствие. В хотела за кучета има общо 18 клетки, които са оборудвани с отоплителна система, удобни легла, както и специална тоалетна за питомците ви. Също така, самия Радослав разхожда кучетата всеки ден и се грижи за тяхното обучение на специално изграден за тази цел полигон.

И така, ако скоро заминавате на почивка и нямате на кого да оставите вашите животни или пък просто искате те да бъдат правило обучени на специални команди и жестове, тогава за вас най-доброто решение са именно съвременните училища за кучета. Доверете вашия питомец на специалисти и оставате те да свършат трудната задача сами!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!