≡ Menu

Трябва да имате добри видео карти, за да играете най-хубавите игри за компютри

Последният писък на модата в света на игрите за компютри е Интернет играта. Сега играчите могат да се обединят в отбори и да се сражават с противникови сили в небето, на земята и в космоса. Разбира се, за да играете такива игри трябва да сте включен в мрежата и да имате хубави видео карти.

видео карти втора ръка софия

видео карти

Освен това игрите в Интернет са по-забавни. Новите игри с модерни графики изискват освен добри видео карти и мощни компютри. Преди да инсталирате играта вижте дали имате достатъчно място на твърдия диск.

видео карти за лаптоп

видео карти за лаптоп

Ако процесорите на вашите компютри са достатъчно бързи за съвременните 3 D игри, рядко ще се налага да променяте някаква част от вашия хардуер. Освен това, почти всички днешни компютри имат аудио със CD качество на дънната платка, така че едва ли ще има нужда от надстройка на звуковата карта.

Това, което почти винаги е нужно, са по-бързи видео карти или контролер за игри. Може също така да поставите повече от един монитор. При тънките компютри имаме по-бавни процесори, тъй като няма много пространство във вътрешността им за разсейване на топлината.

видео карта за лаптоп

видео карта за лаптоп

Въпреки всичко можете да откриете доста мощни леки портативни машини, ако сте готови да платите малко повече. Истинската жертва при тънките компютри се състои в липсата на устройства.

видео карти ati цена

видео карти ati

Вместо удобните системи с три дискови устройства, които ще откриете във високия клас заместители на настолни компютри, леките компютри спестяват грамове и сантиметри чрез премахване на флопи дисковото и други устройства. Ако искате да притежавате най-малкия компютър на пазара, купете си ноутбук. В замяна на малкия размер ще трябва да се откажете от вградените устройства. В повечето домове сега има по един настолен компютър и един лаптоп.Компютрите са се превърнали от лукс в необходимост. Те са неразделна част от нашето ежедневие.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!