≡ Menu

Тийнейджърски прически – стил, мода или fun

Няма по-подходящо време да поддържате модерна, фънк прическа от самия момент, когато сте тийнейджър. Тийнейджърската прическа отразява вкусовете на поколенията, винаги е в модните тенденции със стил, нещо, което е трудно за поддържане при прическите за възрастни. Тийнейджърските и фънк изпълнения, както и разноцветностите, които позволяват винаги са на гребена на вълната. Младежкия стил прически сякаш е взет от пистата, той винаги е провокативен, крещящ и екстравагантен. За това и още от модните тенденции говори миналото на много известни личности. Едно е сигурно и не излиза никога от мода, а това е специализираните аксесоари за поддържане на косата в идеален вид.

Днес най-добрите стилове за модни прически сред тийнейджърите се покриват от различни личности в близкото минало. Те са по-модни от всякога и покриват широк спектър от форми, дължина и текстури.

За първи път прическата на тийнейджъра е отражение на лицето. Изборът от прически днес е твърде голям, което дава възможност за различни национални варианти. Множеството от стилове и варианти сред тийнейджърските прически е огромно и предоставя варианти на всеки да избере най-подходящата за него. Така, че ако сте тийнейджър тук може да видите някой от най-перфектните оформления, който да отразява вашата индивидуалност и вкус.

Много от тийнейджърките днес, носят косата си по-къса от тази на момчетата. Едно обаче е сигурно късата коса никога не излиза от мода.

Дължина на косата от 1, 1 и ½ може да се носи по няколко начина. От твърдите шпайкове до меки фънк кичури, това как да се оформи зависи от няколко фактора – каква е дължината и според нея да се определи текстурата за стайлинга.

Разделянето по единично на кичури и тяхното оформление също е добър вариант. Придаването на леки къдри, чрез стилизиращи препарати. Тийнейджърската прическа никога не може да е скучна.

Да вземем предвид друго оформление – свободно падащи кичури около едното рамо, които могат да бъдат стилизирани с брилянтин, да бъдат леко навити на къдри или под формата на спирала, ще придаде уникален завършек на фризурата ви.

Модерната прическа се нуждае от цвят, това важи особено за тийнейджърския стил. Добавянето на цвят може да е лесно и просто занимание. Играейки си с различните цветове може да постигнете невероятен ефект. Цвета може да говори много, той изразява вашата индивидуалност, така, че е добре да го избирате правилно. Може да се вгледате в известни личност като Кристина Агилера и Пинк. Техните тийн стил прически наистина са уникални, това е цвят, който печели адмирации. Когато избирате цвета си се стремете да не подражавате на околните, а да бъде той Вашия цвят. Може би никога през живота си да нямате друг такъв шанс, затова направете компромиси, а изберете цвета си достоен за завиждане и уникален за вашата същност.

Това са годините, в които всеки си позволява да експериментира с цвета, формите и дължините на косата, но винаги трябва да се има едно на ум и да не се прекалява с нищо. Правете само онова, което няма да навреди на вас и вашата коса и бъдете в крак с модата с продуктите на фирмата ни.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!