≡ Menu

Сияйни и сексапилни през лятото

Обичате ли модата? Тази година омайва в лилаво с най-актуалният цвят за модния свят – Radiant Orchid (Сияйна орхидея). Лятото е почти при нас и тъкмо сега е моментът да се подготвим за горещите слънчеви дни. В горещото време, когато лятото ни приканват да прекарваме все повече време навън, въпросът „Какво да облека?” ни преследва всеки ден.

Слънчевите дни са прекрасният повод да обличаме по-цветни и свежи дрехи, с които просто сияем. Най-модерните тоалети на дизайнерите за летния сезон за тази година са, обагрени в различни нюанси на лилавото. Според Pantone именно лилавият цвят привлича погледите и възбужда въображението.

Освен Radiant Orchid, актуални цветове са също така праскова, светло розово и синьо. Лятото е сезонът, в който на воля може да експериментираме с различни съчетания, комбинации от аксесоари, материи и цветове.

Сред най-полезните съвети на стилистите за ежедневно облекло през лятото е да избираме дрехите си според фигурата и съобразени с възрастта.

Дамите в 20 те са неотразими в елегантни модели с интересни форми и отвори. Изберете блузи с оригинално оформен гол гръб или нестандартни ръкави. Заложете на свежите цветове и не забравяйте оригиналните аксесоари.

Дамите в 30 те няма да сгрешат ако предпочетат стилни модели с оригинални десени и шарки. Някои от най-актуалните тенденции са флорални и геометрични шарки както и модели, украсени с дантела. Разгледайте и тези модели, ако се чудите какво да облечете.

Дамите в 40 те са истински обаятелни в летни рокли, изработени от фини материи, които внасят елегантност в ежедневната визия. Сред най-препоръчваните аксесоари са красивите шалове.

Дамите в 50 те ще подчертаят своята индивидуалност и чаровно излъчване с елегантни тоалети в пастелни цветове, съчетани с по-цветни аксесоари, като ярка дамска чанта.

Най-актуалната тенденция за лятото за дамите в 60те е ярко синият цвят. Дрехите в тези нюанси излъчват класа и стил, които се запомнят.

Дамите в 70 те ще бъдат очарователни в бяло и по-светли цветове през горещия летен сезон на тази година.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!