≡ Menu

Сглобяеми къщи с метална конструкция – ниска цена и уют от най-висок клас

Сглобяемите къщи с метална конструкция са крачка в новият век. Стил, комфорт, качествено изпълнение – това са само част от предимствата на сглобяемата къща, които я правят отличен избор, когато планираме да създадем свой дом. Несравним дизайн, богата гама от цветове, изобилие от форми и размери, сглобяемите къщи са невероятна възможност да живеете в един дом, появил се сякаш от вашите мечти. Те не само спестяват много време, но и са на една невероятно изгодна цена.

Сглобяемите къщи могат да бъдат изградени върху всякакъв терен. Изграждането и монтажът са безпроблемни, имате възможност да построите дома си на място от вашите мечти, заобиколени от най-прелестните и невероятни пейзажи.

Близо до морския бряг, сред гората или на кътче, което има сантиментална стойност за вас, сглобяемите къщи са едно брилянтно и рентабилно предложение. Освен като дом, сглобяемите сгради с метална конструкция, могат да изпълняват и редица други функции, а именно като вили, складове, магазини, халета, павилиони и т.н.

В основата на всяка сглобяема къща е носещата ѝ конструкция. Изработена от устойчиви и висококачествени материали, тя притежава нужната устойчивост, за да се чувствате защитени, дори при неблагоприятни климатични явления. Изработена от стомана, конструкцията е лека, но в същото време има с висока якост и сериозна издръжливост.
Лошо време, наводнения, пожари, земетресения и гръмотевици – те не представляват никаква заплаха пред сглобяемите къщи с метална конструкция, които използват най-модерни материали, за да се противопоставят на природните бедствия в България. Ако търсите спокойствие за вашето семейство, тишина и надеждност на разумна цена, то тези къщи са един от добрият вариант, които можете да изберете за себе си и своето семейство.

Сред най-големите предимства на нискоенергийните сглобяеми къщи е отличната им изолация, 25см минерална вата на покрива и външните стени. За един топъл дом, предразполагащ към спокойствие и семеен уют.

Не се колебайте да реализирате мечтите си. Ние ще изпълним вашият идеен проект – на няколко етажа, с вити стълби, с огромна веранда, с басейн, с огнище, с френски прозорчета, с алея и градина, с ограда по ваш вкус – с други думи, всичко, което пожелаете може да бъде реализирано.

За да се удовлетворят изискванията на всеки клиент при сглобяемите къщи се дава пълна свобода на мачтите Ви. Традиционни и нетрадиционни, семпли и дръзки, малки и големи, сглобяемите къщи са обект на нарастващ интерес в България, както в големите градове като София, Пловдив, Варна и Бургас, така и в по-малките населени места, където те се сливат изкусно с природата.

Сглобяеми къщи са изработени от най-модерните материали и предоставят не просто сигурност и надеждност, но и очароват със своя дизайн. Истински произведения на изкуството, игра с цветовете и формите, сглобяемите къщи с метална конструкция са с невероятна фасада и интериор. Изберете стилното и модерното, изгодното и уютното, красивото и естетичното. Създайте своята собствена сглобяема къща, на невероятна цена!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!