≡ Menu

Ремонт и ВиК услуги

Когато се сблъскате с проблеми свързани с ВиК мрежата у дома, Вие ще разберете колко неприятни са те. И за да бъдат своевременно и надеждно отстранени, ще Ви е нужна доказана опитна фирма в бранша, за да Ви отърве от тях. По принцип, нашата фирма се занимава точно с такива проблеми, в рамките на столицата. След предварителна договорка обаче, ние нямаме нищо против да отстраним проблемите Ви с ВиК инсталацията, и в други градове в страната.

Нашите служители са придобили нужната квалификация, а това, в комбинация с натрупания през годините опит, ги е превърнало в абсолютни специалисти по ВиК услуги за дома. Друга гаранция за нашата коректност е фактът, че работим само с висококачествени материали, използваме най-модерни инструменти и оборудване, а всичко това е Вашата гаранция за нашата качествена работа.

През годините, ние нямаме нито един клиент, който да не е доволен от работата ни, а броят на доволните такива, расте непрестанно, защото освен всичко останало, ние работим бързо и коректно, и безпроблемно отстраняваме всяка повреда по ВиК инсталацията, а също и изграждаме нови такива.

Още преди да започнем работа, ние информираме клиентите си, относно крайната цена, която ще трябва да заплатят за услугите ни. По този начин, те предварително могат да преценят дали да работят с нас, или не. Цените ни са едни от най-ниските, което е още един голям плюс за клиентите ни.

Нашите служители са на разположение по всяко време на денонощието, всеки ден от седмицата, месеца, и годината. А освен ВиК услуги, те могат да отстранят и проблеми по електрическата мрежа, да свържат новите Ви електроуреди, и т.н.

Ако пък се възползвате от нашите абонаментни пакети, Вие ще получите допълнителна отстъпка от първоначалната цена, както и качествено редовно обслужване на ВиК инсталацията Ви.
Още един голям плюс за нас е, че служителите ни са максимално бързи, безшумни, и работят чисто. За това и получаваме от клиентите си само хубави отзиви.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!