≡ Menu

Ремонт в банята през лятото

Дойде лятото, а с него и така наречените летни ремонти и освежаване на дома. От дълго време все отлагате ремонта на банята, който вече е така належащ, че няма време за забавяне. Тук идва и друг проблем, какво трябва да направите преди да започнете дългоочакваните промени в помещението и съответния ремонт. Сега ще се опитаме да ви помогнем как най-лесно да планирате вашия ремонт.

Първото и най-важно нещо, което трябва да направите е да видите от каква точно поправка се нуждае вашата баня – дали това е смяна на някои прокапали тръби, дали е смяна на мебелите, душ кабината, аксесоарите или пък се нуждаете от подмяна на всички плочки за баня.

След като прецените от какво има нужда помещението ви, добре е да разберете с какви пари разполагате и какъв бюджет може да отделите за банята. Доста често определяме някакъв бюджет, но забравяме да предвидим пари за инцидентни и изненадващи разходи, защото в процеса на ремонт винаги изникват неподозирани неща, които увеличават разхода ни. За това е най-добре да отделите пари и за непредвидените поправки, за да не се налага да се лишавате от нещо, което сте искали за новата ви баня.

След като сте определили нужните промени в дизайна на помещението, както и бюджета си е време за обиколка по магазините или в интернет пространството. Трябва предварително да сте решили дали ще използвате услугите на професионалист или ще поемете сами в свои ръце ремонта. Пазара е пренаситен, за това трябва много добре да огледате всички възможности преди да закупите съответните плочки за баня, мебели или аксесоари за баня.

Ако помещението определено за баня е малко, добре e да заложим на по-светлите тонове за плочки и мебели за баня. Светлите цветове създават илюзията, че банята е по-голяма. За да не ни доскучае в бялата баня би било добре да сложим пъстри аксесоари. Хавлии и кърпи в ярки цветове, шарени закачалки, рафтове, сапунерки, чашки за зъби и прочие.
Всички тези неща, както и много други може да разгледате и поръчате от интернет каталога ни.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!