≡ Menu

Разберете какво означава истинска почивка, като изберете Пампорово!

България е страна с удивителна красота. Всеки знае, че най-красивата планина е Родопи, а Пампорово е сред най-известните курорти. Той е предпочитан от изключително много български и чуждестранни туристи.

Ако нямате идея къде да си починете добре и ако още не сте ходили в Пампорово, можете да го направите сега и може да изберете къде да отседнете из многобройните хотелски комплекси.

В България има невероятно много красиви места и всеки разбира хубавата почивка различно, според собствените си предпочитания. Хубавото на Пампорово е, че там можете да прекарате незабравими мигове с цялото си семейство.

Почивка във Пампорово

Почивка във Пампорово

Ще се любувате на вековните гори, на многобройните забележителности и зелените поляни. За тези които истински обичат зимните спортове има ски писти.

Комплексът е много красив, а хотелите в него са много и разнообразни. Не се колебайте и го посетете при първа възможност!

Ако искате да отидете там, но не знаете точно къде да направите резервацията си, четете надолу!

Пампорово

Пампорово

Един от най-добрите зимни почивки са в Пампорово се казва. В Пампорово можете невероятно да прекарате почивката си или уикенда.

В този комплекс забавленията никога не свършват. Всеки член от вашето семейство може да намери това, което търси. Ако сте любители на конете или искате да научите детето си да язди, може да се разходите по тесните планински пътечки върху кон, защото конната езда е една от услугите, които се предлагат във хотела.

Ако пък смятате да посетите комплекса с голяма компания или сте го избрали за тиймбилдинг на своята фирма, тогава можете да участвате в масовите игри като пейнтбол, да си направите пикник или да карате велосипеди.

Местоположението на комплекса е такова, че може да почивате в него както през зимата, така и през летния сезон. Родопите е изключително красива планина, на която може да се почива ежегодно.

хотел в Пампорово

хотел в Пампорово

Ако решите да почивате през лятото, тогава можете да разгледате някои от множеството природните забележителности, намиращи се в местността. Има много пещери, а от хотела се организират специални посещения до тях. Най-известните са Дяволското гърло, Ягодинската пещера и Ухловица.

Ако обичате зимните спортове и сте любители на ските и сноуборда, можете да почивате в Пампорово през зимата. Хотелският комплекс разполага с писти, по които можете да се спускате денонощно.

Ако пък се нуждаете от повече тишина и от релаксиращи процедури, тогава отново сте открили правилното място. Във хотела има сауна, басейн, фитнес, парна баня и др. Все екстри, с които можете да разпускате часове наред, без да ви омръзнат.

Природата в България е толкова красива, а курортите ни предлагат толкова много забавления, че няма защо да напускате страната, аз да откриете всичко, за което винаги сте мечтали.

Ако сте любители на планината и искате да усетите нейния автентичен дух, тогава непременно трябва да дойдете в Родопите и да отседнете в някой хотел в Пампорово.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!