≡ Menu

Работа и развитие във Варна

Поради географското си положение и бурни темпове на развитие, град Варна привлича хиляди хора ежегодно. Наред с туристическия бранш, града дава възможност за работа и на много специалисти в сферата на компютърните технологии. Висшите училища в града развиват хиляди млади хора като професионалисти както в инженерни, така и в икономически специалности.

Въпреки тенденциите последните години младите хора да заминават зад граница, в търсене на по-доходоносна работа, в България също са налице чудесни предпоставки за развитие и кариера. Като популярна аутсорсинг дестинация, ред международни компании предоставят работни места във Варна за амбициозни хора с английски, както и с други по-екзотични езици.

Една такава компания, оперираща на три континента, с главен офис в морската ни столица. Компанията предлага възможност за кариерно развитие и работа във Варна както на по-млади, така и на не толкова млади, но амбициозни и находчиви хора. В някой от седемте отдела – маркетинг, човешки ресурси, IT, SEO, финанси, продажби и клиенти, всеки има възможност да открие професионалния си път и да се развие като специалист в дадена област. Във фирмата са добре дошли и млади креативни хора, с желание да се учат и да трупат опит. Поставени в международна среда, могат да се учат от най-добрите световни практики и да комуникират с хора от цял свят.

Фирмата мотивира своите служители с различни бонус системи, тиймбилдинги, спортни семинари, стаи за отмора и забавление, както и стимулира здравословния начин на живот. Към момента своето място тук са намерили над 500 специалиста, избрали град Варна като място на живот и развитие. Благодарение на гъвкавите работни графици, учащите се служители, могат да съчетаят кариерата с учебния си процес.

Независимо от вашия личен и професионален статут, работата в международна компания е чудесен старт да развиете своята кариера и да инвестирате в бъдещето си.

Добра възможност за работа и професионално развитие във Варна.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!