≡ Menu

Пръскане против хлебарки в помещения и апартаменти

Офисите, заведенията, търговските обекти и апартаментите са създали една благоприятна среда за живот на хлебарки, гризачи и друг тип вредители. Хлебарките са насекоми, които обичат да живеят в условията, които биват създавани от хората, като например: храна, вода и отопление. Размножаването им става бързо и почти неусетно за собствениците изпитващи отвращение и страх от тези толкова разпространени инсекти.

Сред най-редовните вредители обитаващи нашите домове, офиси и други видове собственост са именно хлебарките, дървениците, мравките или бълхите. Те могат да бъдат унищожени чрез лична употреба на специални инсектициди или благодарение на актуалните ДДД услуги.

Вие избирате, дали да пръскате определени помещения или цели апартаменти, а цената се определя спрямо квадратурата. При положение, че използвате фирмено пръскане против хлебарки, ще заплатите близо 35 лева за третиране на 65 кв. м. и нагоре.

Естествено има и отстъпки за по-големи стаи и зали, но това зависи от избора на фирма. Между другото, е много по-добре да повикате професионалисти, защото ако действате соло, то има възможност да не откриете леговищата на хлебарките, от където тръгва самата инфекция на обекта ви.

Индивидуалното третиране на сгради дава резултат още при първото съприкосновение на бригадата по борба с хлебарки. В случай, че искате трайно отстраняване на пълзящите гадини, е желателно да направите абонамент за редовна поддръжка на мястото. Понякога две пръскания на година са напълно достатъчни, за да спите спокойно без страх от кафяви или черни буболечки пълзящи из стаите ви.

Хлебарките могат да живеят доста време без храна, но не и без да пият вода. Те набавят течности от различен тип водоизточници, от сорта на тоалетни, саксии, разлята вода и други. Тези насекоми са адски любопитни и могат да бъдат привлечени с един обикновен искрящ предмет например. Рано или късно ще го опипат с антенките си, за да го проучат.

Фирмите за ДДД услуги знаят как да примамят хлебарките и да ги отстранят от лицето на земята веднъж завинаги. Не чакайте дълго, а повикайте специализирана помощ още днес.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!