≡ Menu

Професионални почистващи препарати

Динамичното ежедневие непрекъснато ви води по места с големи струпвания на хора – детската градина, офиса, банката, хотела, ресторанта, киното, нощния клуб… Обикновено не се питате, дали са добре хигиенизирани. Но пък ако не са – забелязвате веднага. Неестетичната гледка на мръсотията е най-малкият проблем. Въпросът опира до здравето ни, до възможността от епидемични взривове и разнасянето на зарази.

Да не изпадаме в подобни ситуации се грижи добре обученият екип на фирмата за хигиенен мениджмънт и консултация. Тя предлага на пазара не просто препарати за професионално почистване, а цялостни решения за поддържане на хигиената с използване на модерни машини и технологии. Продуктите, сертифицирани по ISО 9001, са с висока степен на икономичност и щадящи околната среда.

Дезинфектантите

Дезинфектантите

Най-общо на сайта на онлайн магазина на фирмата за почистващите препарати са разпределени в няколко големи групи според сферата на приложение. Така лесно ще можете да се ориентирате съобразно потребностите си за подходящата група продукти – от дезинфектанти за ръце и текстил в хирургичната зала през почистващите за повърхности, уреди и машини до дезинфектанти за канали и септични ями и изграждане на дезинфекционни бариери при локални инфекциозни огнища (птичи грип, чума по животните, шап).

препарати

препарати

Според нуждите си можете да изберете хлорни препарати, с кисел или алкален характер или с неутрално РН. Дезинфектантите за ръце са приятно ароматизирани, но се предлагат и препарати без парфюми. Има почистващи, разработени специално за огледала и стъкла, за метални повърхности и детайли, за дърво. Те са щадящи, най-често със система за избягване на надраскванията, образуват защитен филм за по-дълго запазване на чистотата. Болшинството са бързо разградими и не нанасят щети на природата.

Да, правилно оставате с впечатление, че усилията на фирмата ни са насочени най-вече към препарати за професионално почистване. Но на сайта ще намерите качествени продукти и в удобни разфасовки за почистване на дома.

почистващи препарати

почистващи препарати

  • Window cleaner е за стъкла, огледала и всякакви модерни изкуствени повърхности. С него премахвате петната от мазнини, масло и мастило. Почиствате и полирате. Има високо съдържание на алкохол и много приятен аромат.
  • Клинил също не оставя следи по почистваните стъкла и всички съвременни повърхности. Той е с PH 10.2
  • Pro Shine Special почиства и полира мебели от всякакво дърво – включително скъпа, луксозна дървесина. Осигурява защитен филм срещу прах и замърсявания
  • Into Wc е за санитарни помещения. Разтваря котления камък и отлагания от урина. Почиства под ръба на тоалетната чиния, дезодорира. Да се използва само върху киселинноустойчиви материали.
  • Sprint Antibac почиства и дезинфекцира твърди, водоустойчиви повърхности. Унищожава бактериите и намалява повторното им развитие. Предотвратява варовиковите отлагания.
  • Асеви Портокал е универсален почистващ продукт от последно поколение. Ефективен е за всички твърди водоустойчиви повърхности от балатума, през фаянса и мрамора, до дървото и пластмасата. Притежава дълготраен и свеж аромат на портокал.
{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!