≡ Menu

Пролетта дойде в хотела ни!

Пролетта дойде! Природата се пробужда за новия си живот. Аромата е на слънце и обещания. Време е да съблечем сивото ежедневие и да се отдадем на пролетната багрова истерия. Да се оставим да ни отнесе експлозията от аромати. Посещенията при нас не са само седене – макар и в луксозни стаи. Ние знаем, че дори и потопени в лукс, душите ви ще жадуват простора. Ние сме се погрижили да съчетаем красотата на дивото с всички луксове на цивилизацията.

Поради уникалното ни разположение и щедростта на природата, ние можем да задоволим сетивата ви по много различни начини. Дали ще предпочетете дълга и зареждаща разходка по някоя от еко пътеките, или ще посетите пещерата “Божиите очи”. Дали ще се разходите до скалните манастири в Искърското дефиле, или ще предпочетете екстрема на скалното катерене. Дали да покарате бъги, или да се отдадете на отборна игра пейнтбол.

Дали на авантюристично настроените ще им се скача с бънджи, ние ще ви го осигурим. А след зареждащия ден, отново ще ви приветстваме в луксозната обстановка на хотелa. Ще ви заредим с нови сили в спа центъра, а нашите кулинари ще ви поднесат изискани блюда. За всички, които имат сили, ще се погрижим да ви изтощим от танци, за да заспите със сладката умора на удоволствието и да се събудите усмихнати с усещането, че освен природата, пролетта е събудила и вас…

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!