≡ Menu

Предимства на бижутата от стомана

Бижутата от стомана са фантастична възможност за потенциалните купувачи, защото са красиви, евтини и издръжливи. Има десетки предимства да притежавате такива бижута, а недостатъците се броят на пръстите на едната ръка! Освен ако не сте много богат човек, който може да си позволи да харчи пари за супер скъпи накити, няма причина да пренебрегвате медицинската стомана като вариант.

Физически Предимства

Медицинската стомана е чудесен избор за бижута поради няколко причини. Това е изключително издръжлив и твърд метал, устойчив на надраскване. Той е с гладка повърхност, така че почистването му е доста лесно. С минимални усилия вашите гривни или пръстени ще заблестят отново.

Среброто, има склонност да потъмнее, когато металът взаимодейства с кислорода във въздуха, защото няма покритие, което да защити металната сърцевина. Неръждаемата стомана не потъмнява, защото металът, който е един от най-здравите изобщо, не се окислява. Неслучайно много кухненски и болнични пособия се изработват от такава стомана, заради стерилните и свойства.

Хората, които обичат много да носят бижута всеки ден, е добре да знаят, че този метал няма да предизвика раздразнение върху кожата. Медта е печално известна заради вредите, които нанася на кожата, а дори и алергични реакции. Определено медицинската стомана е по-добрият избор.

Ниска цена

За наша радост, бижутата от стомана са много евтини. Това по никакъв начин обаче не означава, че външният им вид не е хубав. За да се убедите в това, може просто да разгледате каталога с бижута от стомана. Повечето продукти са на цени под 35 лева, което рядко можете да видите в магазините за бижута от благородни метали.

Едва ли има толкова много специалисти по металите сред вашите приятели и познати, така, че едва ли някой ще направи разлика дали колието, което носите е от сребро или от стомана. За цената, която ще платите, може да се сдобиете с уникални творения, разкриващи в голяма степен вашата индивидуалност.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!