≡ Menu

Почистваща техника от Karcher

Изберете фирмата, която е Оторизиран търговски представител и вносител на най-добрата почистваща техника в света. Нашата фирма е Оторизиран партньор на лидерите в света на почистването – КЕРХЕР – Германия, която се доказва всекидневно от 1995 година в целия свят. Всички знаят, че компанията е специализирана в производството на най-добрата почистваща техника, а неин представител за България е фирмата ни, която предлага директен внос и продажба на цялата гама изделия на Karcher. Тук има богат асортимент пароструйки, също така водоструйки и последни модели подопочистващи машини, както и много друга техника на фирмата, която може да улесни всеки един човек и всяка една фирма.

karcher

karcher

Предимствата на нашата фирма са, че извършва пълно сервизно обслужване на всички продукти Karcher и то във всички точки на България.

Нашата компания има за цел да предостави добра сервизната дейност до всеки един от крайните си клиенти и поради тази причина има на склад хиляди резервни части за всеки един от продадените уреди на КЕРХЕР. Интересно е да знаете, че ние имаме контакти с фирми доставчици на резервни части, това ни позволява да обслужваме машините в максимално кратки срокове. Следене на налични резервните части ни пмага да бъдем сигурни, че има наличности за всеки един вид.

При нас работят специалисти, които са постоянно ангажирани с обслужване на клиентите и виско квалифицирани сервизни техници, като важното е, че сервизните специалисти всяка година минават на обучение.

karcher пароструйка

karcher пароструйка

Интелигентни нововъведения на компанията непрестанно учудват потребителите си, като броят на патентите им нараства всяка година и сега са над 260.

Тук ще получите и отлично сервизно обслужване, което е нещо с което компанията е известна сред клиентите. Можете да имате не само идеалната консултация, добра гаранция, сервизно обслужване и перфектно цялостно отношение, защото това са KARCHER и продуктите им. Доверете се на професионалистите и бъдете доволни от това което ви предоставя компанията.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!