≡ Menu

Полупка на колие онлайн

Колието е едно от бижутата, които е най-лесно да бъдат купени по Интернет. Причината се корени в това, че за разлика от много други бижута, например пръстените, колието няма как да не Ви е по мярка. По-широко или по-тясно, то винаги ще Ви става достатъчно за да го носите. Дори и най-малкото бижу ще стане и на най-пълната шия, така че тук няма как да сгрешите с размера купувайки колиета онлайн.

Ако Ви тревожи качеството, тогава можете да се насочите към известна марка бижута, каквато е например Сваровски. Световно известният бранд стои зад качественото производство и го гарантира със сертификат за качество и указания за поддръжка, които вървят заедно с не малко от техните колиета. Те обикновено предлагат колиета от сребро, както и такива с покритие от жълто или розово злато. Обикновено сребърните бижута са с покритие от родий, което ще направи накита на шията Ви доста интересен винаги когато се появите сред компания или на работното място с него. За сметка на това, колиетата на Сваровски обикновено не са много скъпи. Има модели на цени под 100 лева, макар че някои достигат и 300 и дори 400 лева, което основно зависи от материалите, изработката и количеството кристали, които евентуално са поставени.

Но не само Сваровски предлага високо качество на колиетата, които продава. В България има редица сериозни онлайн магазини, които няма да Ви разочароват. Те предлагат златни, платинени и сребърни колиета, както и такива от други материали. Разбира се, златните и платинените се отличават с високата си цена, но от там произлиза и по-високото им качество. Сред по-скъпите колиета от злато и платина можете да откриете и модели от цени около 2 и дори 3 хиляди лева – нещо, което далеч не отговаря на финансовите възможности на абсолютно всеки.

При пазаруване онлайн обикновено се препоръчва да четете много внимателно описанията на колието, което сте си набелязали. Обърнете внимание на неговия грамаж, на това колко карата е ако е златно. Четете за да няма недоразумения. Обърнете внимание дали бижуто е златно или има просто златно покритие, дали е масивно или изглежда такова, а от вътре е кухо. Четете и внимавайте да не пропуснете нещо, защото никой не желае да купува неща, от които после ще се разочарова, както и никой няма интерес да привлича нередовни клиенти.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!