≡ Menu

Печат и реклама

Американският сайт “Бизнес инсайдър” наскоро обяви коя е най-лошата печатна реклама за миналата година. „Призът“ се пада на букмейкърите Paddy Power от Великобритания, които се заиграват с името на Оскар Писториус, изобразявайки го като статуетката на Оскарите. Проявата на лош вкус се крие във факта, че Оскар е пара олимпийски шампион с ампутирани крака, докато в рекламата е изобразен здраво стъпил на двата си крака. Параолимпиецът беше осъден след като уби приятелката си. Букмейкърите обещават да върнат загубените залози на хората, в случай, че съда обяви олимпиеца за невинен. В резултат на рекламата са се получили над 5500 оплаквания до Великобританския регулатор на съдържанието на рекламите.

А защо ви казваме всичко това?

Защото печатната реклама е един от най-важните начини да комуникирате с вашите настоящи и бъдещи клиенти и нямате никакво право на грешки при изграждането на рекламната си кампания. Изпипайте абсолютно всеки детайл – от това каква ще е вашата цел и стратегия, до избор на печатница, рекламно студио и рекламен агент.

За да постигнете визията и дизайна, които се доближават най-близко до философията на вашия бизнес се изискват доста усилия и ползотворно сътрудничество с надеждни партньори. С помощта на печатната реклама на практика можете да рекламирате фирмата си чрез всичко – от флаери до рекламни папки и каталози. Благодарение на ефектен и атрактивен дизайн вие можете да грабнете вниманието на потенциалните си клиенти. Чрез печатните методи имате възможност да отправите послания към потребителите, да им помогнете да се запознаят с вас и да запомнят марката и логото на фирмата ви.

Когато става въпрос за популярност и реклама е от значение да не пренебрегвате нито един начин на разпространение на информация за вашата дейност. Всяка възможност за популяризиране на услугите или продуктите, които предлагате е шанс за нови продажби и печалби.

Печатната реклама чрез каталози, дипляни, плакати, папки и календари дава възможност и за нестандартни идеи и привличане на интерес към вашата компания. Чрез печатната реклама можете да осъществите и доста успешни маркетингови кампании.

Възможностите са наистина много, а кои са най-подходящи за вас, вашата търговска дейност и вашия бюджет, можете да разберете при консултация с представител на реномирана печатница, предлагаща полиграфски услуги.

Вече можете да спестите време като отправите запитвания и поръчки за печатни материали чрез интернет. За удобството на своите клиенти, печатниците имат сайтове, в които не само представят печатните артикули, които произвеждат, но и предоставят възможност за онлайн поръчки и запитвания.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!