≡ Menu

Перфектната ваканция в морската столица

Ако обичате да съчетавате полезното с приятното, то лятната Ви почивка също трябва да отговаря на тези изисквания. Защо да не съчетаете удоволствието от изтягането на плажа през деня с разходките и разглеждането на забележителности и исторически паметници надвечер?Ако това е представа Ви за истинска ваканция, то Варна е точното място за Вас.

Красотата на морската ни столица и лукса, който тя предлага

Морската ни столица е невероятно място, където почивката Ви ще бъде гарантирано удоволствие. Ще имате великолепната възможност да видите спиращата дъха красота на Морската градина, която може да послужи на света като шаблон за парково и градинско изкуство. Само секунди, прекарани пред лицето  на „Фонтанът на Сирените”, ще бъдат цяла вечност за Вас – толкова голяма е красотата му. Ако неусетно се уморите, захласнати от чудните картини, които ще поднесе Варна, неповторимата кафе градина, с която разполага семеен хотел във Варна, ще Ви предложи чаша ароматно кафе в приятна обстановка. И след това, когато сте добре отпочинали, ще можете да продължите с разходката си с посещение на катедралния храм „Свето Успение Богородично” например.

Да съчетаем полезното с приятното

Пълноценната почивка, в съчетание с обогатяването на културата и познанията Ви за родината, са гарантирани, ако тази година сте запланували Варна да бъде Вашата дестинация за лятната ваканция. Тук ще можете да видите Варненското езеро, а по Време на разходката ще имате възможността да посетите и Варненския некропол, където е открито най-старото златно съкровище в света. След тези приключения бихте могли да се приберете в хотела и да се насладите на релакс и спокойствие отпуснати в джакузито. А защо да не разнообразите разходката с малко мързелуване в сауната например. Изберете ли семеен хотел във Варна всички удобства и глезотии, от които решите, че имате нужда, ще Ви бъдат предоставени на мига.  Но в случай, че решите да излезете, а не знаете къде да отидете, решението е много просто. Делфинариума във Варна ще Ви посрещне на драго сърце. Ако обичате животните – това е точното място за Вас. Делфините ще изпълнят във Ваша чест всевъзможни акробатични  номера.  След това невероятно забавно шоу, ще можете отново да се разходите в Морската градина преди да се приберете в семеен хотел във Варна, където ресторанта ще Ви очаква, за да предостави на Вашето внимание вкусовите качества на най-добрата храна.

Нашия съвет е да организирате екскурзията си до морската столица още сега. Всичко, от което се нуждаете ще бъде достатъчно време, за да успеете да видите всичко онова, което Варна е приготвила за Вас.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!