≡ Menu

От къде да си набавим санитарни консумативи на едро и дребно?

Всеки, които притежава хотел, собственик на заведение или търговска верига е наясно, колко е важно помещения като тоалетните да бъдат добре оборудвани с необходимите санитарни консумативи и тоалетни принадлежности. Но не е казано, че трябва да сте собственици на някое от обществените заведения, за да искате да се грижите за хигиената на местата, които посещават Вашите близки и самите Вие. Здравето на хората е изключително важно, а тоалетните далеч не са най-хигиеничното място и едва ли бихте искате да разберете, че някой е пипнал болест именно във вашето помещение.

санитарни консумативи

санитарни консумативи

Тоалетни принадлежности за обществените места
Здравни заведения, хотели, ресторанти, магазини – всички те разчитат на големи фирми в областта на снабдяването с тоалетни принадлежности и санитарни консумативи. В това число са и почистващите препарати, необходими за поддържане на хигиената. Всички сме виждали огледалата в интересни форми и сешоарите до мивките по заведенията. Всички те се доставят от фирма от Пловдив, доказали се с коректността си. Несъмнено сме обръщали внимание и на интересно сгънатите хартиени кърпи за ръце, които изскачат една след друга. Те, заедно с всякакви видове тоалетна хартия и салфетки, пристигат от големите складове на фирмите в бранша. А ако сте решили да отваряте чисто ново заведение, фирма като нашата ще Ви помогне с дистрибуцията на баровото Ви оборудване и кухненската посуда.

санитарни консумативи цена

санитарни консумативи цена

Почистващи препарати за бита
Но далеч не е задължително да притежавате хотел или заведение, за да можете да използвате услугите на фирми за снабдяване с почистващи препарати и санитарни консумативи. Тези от тях, занимаващи се с дистрибуцията на тоалетни принадлежности често предлагат и продажби на дребно. Ако искате да се сдобиете с някой специален препарат за почистване, какъвто няма никъде в магазините, ето това са Вашите хора.

тоалетни принадлежности

тоалетни принадлежности

В случай че сте изключително педантични или може би обикновени чистофайници и имате нужда от почистващи машини в комплект с всички видове почистващи препарати, дозатори, кошчета и четки за тоалетни и битови помещения, всичко това можете да намерите във фирмените складове. Дори и обикновената тоалетна хартия ще откриете там.

санитарни консумативи и тоалетни принадлежности

санитарни консумативи и тоалетни принадлежности

Грижата за Вашето здраве и това на семейството Ви са най-важното нещо. Ако се чудите къде да откриете почистващия препарат точно за Вашия случай е необходимо да го потърсите в складовите помещения на големите дистрибутори на санитарни консумативи. Абсолютно убедени сме, че там ще откриете всичко, от което имате нужда.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!