≡ Menu

Оригинален подарък за вашата половинка

Изчерпахте ли идеите си за оригинален подарък? След всички изминали годишнини, празници, рождени и именни дни, листът със сантиментални примери за оригинален подарък бързо се поизчерпва. Какво правим в този случай? Повечето от нас се чувстват некомфортно като трябва да подаряват нещо, с което да отбият номера. Други пък купуват привидно „оригинален подарък” за своите близки, единствено с цел за го използват сами по-нататък.

оригинален подарък

оригинален подарък

Все пак обаче, ако става въпрос за дългосрочен партньор трябва да се постараете наистина и да измислите достоен оригинален подарък. А това несъмнено си е предизвикателство за самите вас. Предлагаме ви няколко добри идеи за невероятен и много оригинален подарък, които могат много да ви помогнат да направите правилен и по-лесен избор.

Пътуване

Какъв по-добър начин да изненадате партньора си от това да направите планирано пътуване? Освен оригинален подарък, това ще бъде и едно прекрасно, вълнуващо и романтично преживяване. Неприятното в случая е, че ще трябва да съгласувате графиците си, но си заслужава като си представите една седмица заедно из чудесни кътчета на Европа например. Това е едно малко по-скъпо удоволствие, но ако можете да си го позволите горещо ви го препоръчваме.

Готини обувки

Ако вашата половинка си пада по спорта, то тя несъмнено ще се зарадва на тази идея за оригинален подарък. Спортните обувки биха били най-сладкият и оригинален подарък за вашето гадже. Изненадайте половинката с любимия цвят или експериментирайте с по-смел дизайн.

Компютърна игра

Ако вашето гадже си пада по компютърните игри, то задължително трябва да преровите колекцията му и да я попълните ако има пропуски. Оригинален подарък за него би било нещо от сорта на Gears на War 3 Controller. Истинско предизвикателство за геймърската душа.

Книга

На пръв поглед скучно и изтъркано предложение. Защо пък не обаче ако половинката ви обожава да чете книги? Една рядко срещана книга или издание ще е достатъчно ценен и оригинален подарък за вашия уютен дом. Определено ще спечелите сърцето на гаджето си.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!