≡ Menu

Онлайн магазин

Интернет пазаруването набира все по-голяма популярност у нас, но всички, които използват този метод трябва да са много предпазливи. Без значение дали купувате стоки за дома, бижута, парфюми или дрехи от интернет, винаги има риск да станете жертва на измама. Затова трябва доста да внимавате при избора на онлайн магазин – най-добре е да ползвате доказани като онлайн магазин, а ето кои са най-често срещаните проблеми:

онлайн стоки

онлайн стоки

1. Почти всички сайтове, които продават онлайн стоки изискват предварително заплащане на продукта, чрез банков превод или директно от кредната Ви карта. Не са чести случаите, в които заплащате за нещо, което реално никога няма да получите. Този вид измами зачестиха в последните месеци и ако искате да не сте поредната жертва, трябва да внимавате за репутацията на сайтовете. В интернет форумите, блогове или чатове можете лесно да обмените опит с други потребителите и да се ориентирате към най-подходящият онлайн магазин.

2. Много често, снимките, които са качени в сайтовете трябва да представят външният вид на продукта, но също така се наблюдава разминаване, когато получите стоката. Разбира се от една или две снимки няма как да сме сигурни в качеството, тъй като вече всички използват програми за корекция на изображенията и дори стоките с окаяно състояние могат да изглеждат примамливо. Тук отново трябва да се внимава за рейтинга на сайтовете, за да не останете разочаровани.

Онлайн магазин  3. Когато поръчвате продукти от чуждестранни сайтове като нашия, винаги трябва да сте търпеливи. Не са редки случаите, при които има забавяне в доставката, като това разбира се зависи и от разстоянието. Доставката в повечето случаи отнема седмица или две, а понякога дори месец.

Всички изброени до тук минуси не трябва да Ви отчайват, тъй като има много коректни онлайн магазини, които се съобразяват с нуждите на своите клиенти. Виртуалното пазаруване крие някой опасности, но същото може да се каже и за реалното, така че всеки сам трябва да реши кой вариант ще избере.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!